Tuulihaukka- Kaari Utrio

Arvostelu 4
26h 6min
541 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kiihkeä seikkailu 1000-luvun Konstantinopolista!

Olaf Tuulihaukka, suomalaisen tietäjänaisen Terhenin ja ruotsalaisen varjagin Eirik Väkevän poika, voittaa elämässään kaiken mitä mies voi toivoa. Sinetran kreivinä hänellä on valtaa ja vaurautta ja Kalabrian kaunein nainen vaimonaan. Mutta mielen levottomuus ei hellitä. Jotakin puuttuu, jossain syvällä on tyhjä aukko, jota maailman menestys ei voi täyttää.

Mahtitalon tytär Aure Nukuttaja saa kerta toisensa jälkeen sopeutua vieraisiin oloihin. Lyy-veljen kohotessa korkeaan asemaan Konstantinopolin keisarin varjagikaartissa punakiharainen sisar parantaa ikivanhoilla lauluillaan Kultaisen Kaupungin mahtavia. Kun Bysanttia uhkaa idästä vaarallisin vihollinen vuosisatoihin, sisaruspari tempautuu mukaan epätoivoiseen puolustustaisteluun.

Auren ja Olafin kohtalot on sitonut pysyvästi yhteen vuosien takainen tapahtumasarja kaukana Suomenmaalla. Kristikunnan ratkaisunhetkillä Auren rohkeus ja neuvokkuus kohtaavat Olaf Tuulihaukan voiman ja taistelutaidon, ja suurten tapahtumien myllerryksessä väistyy verikoston pyhä velvoite – mutta vain hetkeksi.

Tuulihaukka jatkaa Vaskilinnun tarinaa.

Kaari Utrio on vuosikymmenten ajan ollut yksi Suomen suosituimpia kirjailijoita. Hänen historiallisia romaanejaan ja tietokirjojaan lukee koko kansa jo kolmessa polvessa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
26h 6min
Sivut:
541
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520435295
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520429034

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)