Tyhjien öiden majatalo

Tyhjien öiden majatalo

Tietoa kirjasta

Lumoava tarina salaperäisestä kartanosta ja sen vieraista

Kun Madeline Hartin elämä särkyy tuhansiksi palasiksi, hän päättää lähteä isovanhempiensa kartanolle Louisianaan. Vanha talo vaikuttaa uupuneelta ja yksinäiseltä aivan kuten hänkin: narisevat portaat, vanhanaikaisen kylpyammeen vuotava messinkihana, ullakon pilarit, jotka näyttävät vääntyilevän öisin…

Talolla on jotakin kerrottavaa Madelinelle. Aluksi Madeline kieltäytyy kuuntelemasta, mutta pian hän antautuu kartanon salaisuuksille ja ymmärtää mikä voima talolla on: Se kykenee karkottamaan pois painajaiset ja demonit ja tarjoamaan lepoa kattonsa alla yöpyvien levottomille mielille. Neljä kuukautta myöhemmin Madeline avaa Tyhjien öiden majatalon. Mutta jos Madeline luuli, että siitä lähtien asiat sujuisivat ongelmitta, hän saa huomata erehtyneensä pahan kerran.

Tyhjien öiden majatalo on taianomainen tarina vanhasta talosta ja sen seitsemästä vieraasta, jotka kantavat kaikki omaa salaisuuttaan. Se on tarina täynnä romantiikkaa, koskettavia ihmiskohtaloita ja salaperäisiä voimia – mutta ennen kaikkea toivoa. Sillä majatalo, joka ei anna vieraidensa uneksia öisin, saattaa silti tehdä heidän unelmistaan totta.

Lorraine Cocó on Espanjan suosituimpia romantiikkakirjailijoita, jonka laajalle levinnyt tuotanto kerännyt valtavasti ihastuneita lukijoita ja myönteisiä arvosteluja. Cocólta on julkaistu yli 40 teosta, ja hänen koukuttavat, romantiikkaa ja sujuvaa dialogia tihkuvat kertomuksensa sijoittuvat Yhdysvaltoihin, jossa kirjailijalla onkin laaja lukijajoukko.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tyhjien öiden majatalo