Tytti Seckelinin elämä ja esikoisteos- Heidi Silvan

Arvostelu 4.5
4h 9min
bookCoverFor

Yhteenveto

Seiskaluokkalainen Tytti Seckelin on kuin kuka tahansa, mitä nyt jännittää asteen verran tavanomaista enemmän. Tytti haaveilee oman kirjan kirjoittamisesta. Yksityinen salaisuus tulee koko koulun tietoon, kun oppilaiden aamunavauksessa luetaan otteita Tytti Seckelinin menestysromaanista - tekstistä, jota ei pitänyt olla luettavissa vielä missään. Tytin muistitikku on joutunut vääriin käsiin, ja asian selvittely vaatii some-tilien avaamista, muihin ihmisiin luottamista ja rohkeutta nousta esiin ja tehdä ennennäkemättömiä tekoja.

Kuka nöyryyttämisyritysten takana on? Ketkä ovat Tytin puolella ja ketkä vastaan? Ja ennen kaikkea: onko Koistinen, tuo kirjallisuuden hurmaava roisto, sittenkään syyllinen Tytin ahdinkoon?

Heidi Silvanin Tytti Seckelinin elämä ja esikoisteos on kevyttä tyttökirjallisuutta varhaisnuorille. Kirja kuvaa tyttöjen elämää suurine ja pienine kriiseineen huumorilla höystettynä.

Heidi Silvan (s.1972) on oululainen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, joka hurmaa nuoret lukijat huumorillaan. Hänen muuta tuotantoaan ovat Operaatio Hardcore Ysäri ja Tippi-kirjat.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
4h 9min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.6.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726880090

© Saga Egmont (Äänikirja)