Tyttölapsi nro 291- Ninni Schulman

Arvostelu 3.8
4h 15min
202 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Koskettava tositarina poikkeuksellisesta lapsuudesta

Millaisia elinikäisiä jälkiä lapsuuden traumat ja pitkäaikaissairaus jättävät – ja miten rohjeta uskoa olevansa rakkauden arvoinen? Valtavaa huomiota herättänyt teos tunnetulta dekkaristilta.

Raastava avioero 15-vuotisen liiton jälkeen romahduttaa Ninni Schulmanin. Kriisi vie kirjailijan psykiatriseen hoitoon ja pakottaa hänet kohtaamaan tuskallisia muistoja lapsuuden loputtomista sairaalajaksoista. Vanhojen potilasasiakirjojensa avulla hän ryhtyy ruotimaan lamauttavaa läheisriippuvaisuuttaan ja hylätyksi tulemisen pelkoaan.

Tarkkanäköinen ja omakohtainen romaani synnynnäisen selkävamman kanssa elävän kirjailijan lapsuudesta, jota värittivät sairaus, yksinäisyys ja ulkopuolisuus, sekä aikuiselämästä, jossa pahimmat pelot käyvät toteen.

Ninni Schulman (s. 1972) on ruotsalainen toimittaja ja dekkarikirjailija, jonka suosittua Hagfors-sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Omaelämäkerrallinen Tyttölapsi nro 291 perustuu Schulmanin omaan sairauskertomukseen ja lapsuuden kokemuksiin Värmlannissa.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Katriina Huttunen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
4h 15min
sivua E-kirja:
202
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.4.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520436612
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520436629

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)