Tyttönä olemisen säännöt- Candace Bushnell, Katie Cotugno

Arvostelu 4.4
6h 21min
146 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Hei, tyttö! Sinusta on mihin vain, kunhan noudatat paria sääntöä…

Älykäs ja viihdyttävä #MeToo-ajan romaani lukiolaistytöstä, joka kertoo rohkeasti totuuden lähentelevästä opettajastaan ja tyttöyden ristiriitaisista vaatimuksista.

Marinin elämä on hyvällä mallilla: hänellä on urheilullinen poikaystävä, ja hän toimittaa bestiksensä kanssa koulun lehteä. Tulevaisuudessa siintävät jo journalistiikan opinnot huippuyliopistossa, ja niihin Marinia kannustaa myös hänen äidinkielenopettajansa herra Beckett. Komean opettajan kehut tuntuvat imartelevilta, mutta viaton ystävyys johtaa yllättäen suudelmaan. Marin säikähtää ja potee syyllisyyttä mutta päättää lopulta ottaa asian rohkeasti puheeksi. Siitä alkaa Marinin kamppailu totuuden puolesta, sillä kaikki eivät suinkaan usko häntä! Hämmästys, pettymys ja kiukku purkautuvat paperille sanoina, jotka koulun ja maailman on aika kuulla.

Kun kaksi bestseller-kirjailijaa Candace Bushnell ja Katie Cotugno yhdistävät voimansa, tuloksena on nokkela ja ajankohtainen viihderomaani, jossa tyttöjen oikeuksien puolesta taistellaan sanansäilän avulla. Bushnell tunnetaan parhaiten Sinkkuelämää-kirjasta ja siihen perustuvasta huippusuositusta tv-sarjasta ja Cotugno nuorille aikuisille suunnatuista feministisistä rakkausromaaneistaan.

Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kati Valli
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
6h 21min
Sivut:
146
Kielet:
suomi
Julkaistu:
21.9.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520419875
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520419851

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tyttönä olemisen säännöt – Äänikirja, E-kirja

Aivan mahtava ja inspiroiva kirja

Maria

Pidin!💓

Anniina

💳💳👯‍♀️💳👯‍♀️🤎👯‍♀️🤎🧚🏻‍♀️💐🧞‍♀️🧚🏻‍♀️💳💳👯‍♀️👯‍♀️💳🐈💐💌🧞‍♀️💃🏻💖🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🛒🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🛒🪙🪙🪙🪙🪙💃🏻🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🛒💴👫🏼💵💵💃🏻🪙🪙💖🐈🙀😽💜🤎🧑🏻‍🎄🐈🐈💳🧞‍♀️💳👯‍♀️💃🏻🤎😿🪙🪙🪙🛒🪙🪙🪙🪙🪙💴💵💵💵💵💵💵💵💵💵💵🧞‍♀️💵💵💵💵💵💵💵💵💵💵💵🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️💐🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️💌💃🏻🧚🏻‍♀️🧜🏻‍♀️🐈🤎🧑🏻‍🎄🤎💖🐈

Joni

The best

Oona

Kirja oli best🤩🤩🤩🤩🤩

Aada

Ihan mukavaa kuunneltavaa, ei ollut tylsä!

Kati

Upea kirja! Ei voi sanoa muuta!!

Juha

Täydellinen kirja!!!❤ pystyn niin samaistumaan henkilöidrn tunteisiin tätä kuunnellessa

Oosa

Ihan hyvä kirja

Ilona

Kirjassa on erittäin hyviä juontenkäänteitä ja on erittäin koukuttava.

Josefiina