Tyttövoimaa! Ensiapupakkaus- Sofie Frøysaa, Ulrikke Falch

Arvostelu 4.3
5h 3min
127 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Muutetaan tyttöyttä yhdessä – oletko mukana?

Hauska, eloisa ja tinkimätön opas positiivisempaan ja vahvempaan tyttöyteen. Kirjan toinen tekijä on SKAM-sarjassa Vildeä näytellyt Ulrikke Falch.

Miksi tytöt kärsivät enemmän mielenterveysongelmista kuin pojat? Miksi tyttöjen ulkonäkö on kaikkien asia? Miksi tytöt antavat helposti anteeksi poikien törkeän käytöksen?

Esimerkiksi näiden asioiden on muututtava, ja jos se on Sofie Froysaasta ja Ulrikke Falchista kiinni, niin myös tapahtuu. Nuoret naiset ovat kirjoittaneet kirjan, jonka olisivat itse halunneet lukea 16-vuotiaina, ja omiin kokemuksiinsa peilaten he väittävät ja todistavat, että moni luutunut ja syrjivä käyttäytymismalli on aika räjäyttää ilmaan. Kirja tarjoaa ratkaisumalleja vaikeiden tilanteiden hoitamiseen. Yhdessä muutetaan maailma – oletko mukana?

Sofie Froysaa on norjalainen stand-up-koomikko ja Ulrikke Falch näyttelijä ja some-vaikuttaja, joka nousi kuuluisuuteen Skam-sarjan Vildenä. Naiset pistävät itsensä täysillä likoon kirjassaan Tyttövoimaa! Ensiapupakkaus, jossa he kertovat omasta kasvustaan tytöstä naiseksi ja peräänkuuluttavat tasa-arvoa ja tyttöjen voimaantumista.

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kati Valli

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 3min

Sivut:

127

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.9.2019

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510445181

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510444221

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tyttövoimaa! Ensiapupakkaus – E-kirja, Äänikirja

mahtava kirja!

Muska