Uljasmaa: Hajonnut lauma

Uljasmaa 1

Arvostelu 4.7
10h 40min
202 Sivua
Uljasmaa
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Uusi jännittävä eläinsarja Soturikissojen tekijältä!

Kolmen etevän nuoren villieläimen – leijonan, norsun ja paviaanin – näkökulmasta kerrottu Uljasmaa tempaa mukaansa kaikki Soturikissojen ja jännityksen ystävät. Kuule savannin kutsu!

”Syviä henkilöhahmoja, monipolvinen juoni, rikasta mytologiaa ja huikeita maisemia. Villi ja valloittava.” Kirkus Reviews.

Uljasmaa-sarjan avausromaani Hajonnut lauma kertoo leijonanpentu Pelottomasta, jonka joukko paviaaneja on ottanut huomaansa sen jälkeen, kun Pelottoman isä syöstiin laumansa johdosta ja surmattiin. Kun leijonapennulle sitten selviää, että sen äiti ja sisar ovat edelleen elossa ja se joutuu pakon edessä jättämään paviaaniyhdyskunnan, Peloton päättää Afrikan tasankojen vaaroja uhmaten pyrkiä liittymään taas leijonien laumaan, jota johtaa nyt kovaotteinen Jätti…

Erin Hunter on kirjoittanut lähes 60-osaiseksi kasvaneen Soturikissat-sarjan, joka on noussut 15 vuodessa suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Uljasmaa on Hunterin uusin sarja. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Ulla Selkälä

Muoto:

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

10h 40min

Sivua:

202

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.4.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510448076

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510448083

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uljasmaa: Hajonnut lauma –
Äänikirja, E-kirja

En kuunnellut/lukenut bookbeatissa mutta kirja oli aivan huikea! Mahtavia ja yllättäviä juonenkäänteitä, hyviä hahmoja, selkeä tarinankerronta sekä tarpeeksi pitkä. Suosittelen kirjaa 10 vuotiaasta ylöspäin😊

Moona

Hyvä

Juho-Pekka

Tosi hyvä kirja kannattaa lukea

Anna

Hyvä kirja, oli todella mukavaa lukea.👍

Otto