Under all denna vinter- Negar Naseh

Arvostelu 3.3
8h 58min
258 Sivut
Under all denna vinter
bookCoverFor

Yhteenveto

Romanen & arbetsdagboken + författarsamtal
Helene har flyttat långt från barndomens skärgårsmiljö till en gård i Västerbottens mellanbygd. Där bor hon tillsammans med sin pojkvän och lever enligt sina egna regler. Det snöar när hennes mor för första gången ska hälsa på. Besöket har föregåtts av intensiva förberedelser men skörheten i Helenes minutiöst uppbyggda tillvaro blir uppenbar när modern sveper in med sina självklara anspråk på världen och på sin dotter. Samvaron blir påfrestande och Helenes försök att ställa allt tillrätta blir alltmer desperata.

Under all denna vinter är en mörk och hypnotisk roman om en dotter och en mor, om spänningen mellan att söka bekräftelse och att vilja vara fri.

Bokens andra del utgörs av en arbetsdagbok i vilken vi får följa författarens skrivprocess. Hur blir en roman till? Hur ser relationen mellan liv, läsande och skrivande ut? Texten erbjuder en unik inblick i författarvardagen, samtidigt som den dubbelexponerar romanens teman.

Om författaren och uppläsaren

Negar Naseh (f. 1984) är uppvuxen i Uppsala och studerar till läkare. Negar debuterar som författare och uppläsare med Under all denna vinter, en roman och en tillhörande arbetsdagbok där hon reflekterar kring sin egen skrivprocess.

Om förlaget
A Nice Noise har en bred utgivning av titlar som sätter sig i kroppen lite längre. Titlarna spänner från Nobelpris och Augustpris 2013, till en handfull nomineringar till Stora Ljudbokspriset. Från personlig träning, tänkvärda romaner och spänningslitteratur.
Läs gärna mer om våra titlar på anicenoise.com eller följ oss på facebook.com/anicenoiseKirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 58min
Sivut:
258
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
1.5.2014
Äänikirjan kustantaja:
A Nice Noise
ISBN Äänikirja:
9789187725081
E-kirjan kustantaja:
Natur & Kultur
ISBN e-kirja:
9789127137639

© A Nice Noise (Äänikirja)