Unohdettujen nimien kirja

- Kristin Harmel

Arvostelu 4.3
12h 6min
265 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

”Väkevä kertomus sinnikkyydestä ja selviytymisestä. En voinut lopettaa lukemista.” KIRJAILIJA HEATHER MORRIS (Auschwitzin tatuoija)

Tositapahtumien innoittama historiallinen romaani Kristin Hannahin ja Heather Morrisin hengessä! Riipaiseva menestysteos, joka jää sydämeen asumaan.

Vuonna 1942 juutalainen Eva pakenee Pariisista ja liittyy salakuljettajien verkostoon, joka auttaa lapsia pakenemaan natsien hirmuvaltaa. Eva ja komea nuori väärentäjä Rémy valmistavat lapsille uusia henkilöpapereita. Lasten oikeat nimet he kätkevät unohdettujen nimien kirjaan. Vaara kuitenkin vaanii kaikkialla: pian vastarintasolu petetään ja Rémy katoaa. Vuosikymmeniä myöhemmin Evalla on mahdollisuus yhdistää sodan erottamat perheet, mutta kykeneekö hän avaamaan vanhat haavat uudelleen? Lumoava romaani kuvaa riskejä, rohkeutta ja rakkautta keskellä kaikkein synkintä pahuutta.

Kristin Harmel on yhdysvaltalainen kirjailija, jonka tositapahtumista inspiroituneita historiallisia romaaneja on käännetty yli 30 kielelle. Hän asuu Floridassa. Unohdettujen nimien kirja on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Aila Herronen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

12h 6min

Sivua:

265

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520450731

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520450724

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Unohdettujen nimien kirja – Äänikirja, E-kirja

Ihana kirja ja lukija 10! Toivottavasti muitakin Harmelin kirjoja kuullaan suomeksi

Tuija

Ihana kirja🌹

Anu

Hieno historiallinen tarina.

Heli

Upea tarina ja hyvä lukija!! 🤩🤩

Heidi