Unten puutarha ja muita satuja- Päivi Alasalmi

Arvostelu 4.4
5h 15min
125 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Sukella satuun ja seikkailuun!

Itämaisen palatsin puutarhassa tapahtuu kummia. Prinsessat on taiottu kiviksi, talonpojat kaloiksi ja ruhtinaspari kadonnut kuin tuhka tuuleen. Kuka on saanut aikaan maagiset muutokset?

Kaksoset Mena ja Nuna saapuvat Unten puutarhaan, kun Nuna sairastuu mystisesti. Mena joutuu ratkomaan palatsin salattua arvoitusta ja etsimään sisaren parantavaa taikaa ainoana apunaan puhuva kissa.

Lumoava satukokoelma vie lukijan Vuorensumun kylään ja Varmapurnan kaupunkiin, sadun ja seikkailun taikamaailmaan, joka on ihmeitä täynnä. Kokoelman kahdeksassa sadussa seikkaillaan paitsi Unten puutarhassa, myös Farookin norsutilalla, lumimiehen jäljillä ja lumotussa laivassa seitsemällä merellä.

Päivi Alasalmi on hieno ja omaperäinen sadunkertoja, jonka kiehtovissa tarinoissa on jännitystä, huumoria ja viisautta. Ne kutkuttavat mielikuvitusta ja antavat voimia elämän koitoksiin, niin kuin hyvät sadut tekevät.

Päivi Alasalmi on kirjoittanut romaaneja, novellikokoelmia, satukirjoja ja tietokirjoja. Hän asuu perheineen maalaistalossa Hämeessä ja hänellä on kaksi puhuvaa kissaa. Unten puutarha ja muita satuja on Alasalmen neljäs satukirja.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
5h 15min
sivua E-kirja:
125
Kielet:
suomi
Julkaistu:
27.9.2018
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513197841
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789513197285

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)