Uppdrag Moskva- Robert Ludlum

Arvostelu 4.1
428 Sivut
Covert-One
bookCoverFor

Yhteenveto

En serie mystiska dödsfall inträffar i Moskva och runt om i världen härjar ett virus med 100 procents dödlighet. Agenten Jon Smith finner att spåren leder till den ryska militären …

Jon Smith är en arméläkare specialiserad på infektionssjukdomar. Han är också agent i den hemliga säkerhetstjänsten Covert-One. Under en konferens i Moskva kontaktas han av en kollega, Dr. Petrenko. Dr. Petrenko är bekymrad över en serie mystiska dödsfall och framför allt är han bekymrad över den ryska regeringens ovilja att lämna ut information. När de två vännerna möts för att utbyta information attackeras de av en grupp män och Petrenko mördas. Alla hans dokument och medicinska prover försvinner och Jon Smith undkommer mördarna med en hårsmån.

Samtidigt dör regeringstjänstemän runt om i världen av ett mystiskt virus. På något vis hör dödsfallen samman med den snabbt växande ryska militären som leds av president Victor Dudarev. Med få ledtrådar och lite tid måste Smith och Covert-One hitta svaren på alla frågor och ta reda på vem som är huvudpersonen i denna härva av dödsfall, militärer och virusspridning.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja

Osa:

6

Sivut:

428

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

3.7.2013

E-kirjan kustantaja:

Massolit Förlag

ISBN e-kirja:

9789173519342

© Massolit Förlag (E-kirja)