Uppo-Nallen pojat Australiassa

- Elina Karjalainen

2h 11min
Uppo-Nalle
bookCoverFor

Yhteenveto

Uppo-Nallen poikien Tatun ja Retun suuri seikkailu!

Elina Karjalainen vie lukijan kaukaiseen Australiaan ja tutustuttaa maan luontoon ja eläimiin. Kirja kertoo lähtemisen jännittävyydestä, matkalla olon elämyksistä, koti-ikävästä ja kotiinpaluun riehakkuudesta.

Uppo-Nallen ja Kumman pojat ovat lähdössä Suomen edustajina partioleirille Australiaan asti. Kun matkatavarat on pakattu, vuorossa on varoitustunti. Poikien tulisi varoa aikaeroa ja kasapäin muita vaaroja, joista kotiväki kantaa huolta. Perillä Tatu ja Retu tuntevat olevansa keskellä suurta seikkailua – tai oikeastaan koko seikkailu on vasta alkamassa!

Kuten kaikissa Elina Karjalaisen kirjoissa, tärkeää ja merkillepantavaa on ystävyyden ja rakkauden henki.

Elina Karjalainen (1927-2006) oli toimittaja ja kirjailija. Hän työskenteli muun muassa Savon Sanomissa ja Suomen Kuvalehdessä sekä freelance-toimittajana ja radiopakinoitsijana. Elina Karjalaisen tunnetuin hahmo on jo vuodesta 1977 asti elänyt, kasvanut ja kehittynyt Uppo-Nalle, jonka seikkailuista ilmestyi lukuisia graafikko Hannu Tainan kuvittamia kirjoja. Uppo-Nallet ovat levinneet sukupolvelta toiselle kymmenin tuhansin kappalein.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

2h 11min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.4.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510469965

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uppo-Nallen pojat Australiassa – Äänikirja

Paras

Tiara