Uskaliaat 2: Miehen maku

Uskaliaat 2: Miehen maku

Tietoa kirjasta

"Sitten Frederikin huulet olivat siinä, ja Ulf avasi suunsa, otti Frederikin vastaan, halusi herkutella hänellä. Huimaus oli poissa, sen tilalla oli hakkaava pulssi ja kaikkea hallitseva tunne paisuvista nänneistä ja kivikovasta erektiosta."

Ulf Viig on yksin kesämökillään Solbjørgin jätettyä hänet ja yrittää kirjoittaa kirjaa. Kesämökkialue on lähes autio ja tyhjä, mutta Havstuen-mökissä istuu nuori Tove Svart suljettujen verhojen takana ja yrittää päästä jaloilleen erottuaan Jensistä. Sitten kuvaan astuu Ulfin naapurimökin uusi omistaja, kirjailija Frederik Mørk.

Kolmikko kohtaa, ja Ulf löytää itsestään uusia puolia ja himokkuutta, joka järkyttää häntä syvästi.

Kauniissa, perintönä kulkevissa kesämökeissä Grå Klitin lähellä asukkaat hengittävät Pohjanmeren tuoksuja ja nauttivat auringosta, kuten perheet ovat tehneet sukupolvesta toiseen. Elämme 1960-luvun loppua, ja ilmassa on levottomuutta ja outoa vapautta, mikä synnyttää odottamattomia jännitteitä. Erotiikan mullistava voima on vastustamaton, ja uskaliaiden mökkiläisten elämät muuttavat täysin suuntaansa. He kokevat uusia seksin muotoja, uusia rakkaussuhteita ja huomaavat elämänsä muuttavan kurssia.

Uskaliaat on kuusiosainen eroottinen sarja.

Ane-Marie Kjeldberg (s. 1960) on tanskalainen kirjailija, toimittaja ja kirjoittamisen valmentaja.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uskaliaat 2: Miehen maku