Uskollinen lukija- Max Seeck

Arvostelu 3.7
11h 13min
253 Sivut
Jessica Niemi
bookCoverFor

Yhteenveto

The New York Timesin best seller -listalle noussut suomalaistrilleri!

Suomen kärkitrilleristi Max Seeck vakuuttaa psykologisella jännitysromaanillaan, jossa rikoskirjailijan teokset muuttuvat karmivalla tavalla todeksi. Tämän kirjan käännösoikeudet on myyty 38 maahan!

Hulppeasta merenrantatalosta löytyy kuollut nainen. Nainen on sonnustautunut mustaan iltapukuun, ja hänen kasvonsa ovat vääntyneet irvokkaaseen hymyyn.

Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi saa tapauksen tutkittavakseen, ja pian käy ilmi ettei juhlapukuinen nainen ole ainut uhri ja että lisää ruumiita on tiedossa. Joku nimittäin toteuttaa uskollisesti menestyskirjailijan romaanien äärimmäisen raakoja rikoksia.

Max Seeck kirjoittaa tämän hetken vetävintä jännitystä. Uskollinen lukija tuo rikoksen iholle ja todistaa jälleen kerran, että Seeckillä on ilmiömäinen kyky luoda huikeita cliffhangereita ja yllättää lukijansa yhä uudestaan.

Max Seeck (s. 1985) on espoolainen kirjailija, käsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja, jonka esikoisdekkarille Hammurabin enkelit myönnettiin Suomen Dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Uskollinen lukija on hänen neljäs romaaninsa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

11h 13min

Sivut:

253

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.8.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520409197

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520408152

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uskollinen lukija – E-kirja, Äänikirja

Tarina etenee joutuisasti ja yllättävästikin.

Eeva

Kirjan lopetus oli jotenkin vaillinainen. Muutoin taattua Seeckiä.

Matti

👍

Anne

Voi poloista kirjailijaa….juoni ja kerronta ovat hienosti toteutettu, mielenkiintoinen kirja. MUTTA todella huono lukija. Nyt jos koskaan joutuu sinnittelemään kirjan loppuun asti!!

Miia

Juonta on välillä hieman hankala seurata, mutta toisaalta kirja ei ainakaan ole kovin ennalta-arvattava. Tutkinnassa on tosin vähän vedetty mutkia suoriksi, mutta se kai kuuluu asiaan. Lukija painottaa joitain sanoja oudosti, niin että lauseen saattaa tulkita ihan toisin. Outo lopetus.

Tiia

Uslollisuus loppui tähän teoksee!

Anu

Välillä puistattavan raaka mutta otteessaan pitävä tarina.

Laura

Ihan hyvä kirja..ehkä niitä kirosanoja oli hiukka liikaa. Tuo kun mennään ajassa taaksepäin ja takaisin nykyhetkeen meinasi sekoittaa ajatuksia. Mutta punainen lanka palasi aina takaisin👍

Eija

Todella koukuttava, mukaansatempaava teos! Viimeinen 30min hieman hämmentävä :) Lukija erinomainen!

Taru

Hyvä

Kari

👍

Réa

Vähän enemmän odotin, tarinan juoni ja lopun hätäisyys harmitti. Lukijan äänenpainotus eri ihmisten puheissa ei sopinut tyyliin. Lukijan ääni muutoin hyvä.

Anna

Miksi pilata ihan hyvä kirja sillä että paras jännittävin osuus eli loppuratkaisu jätetään arvailujen varaan ja hypätään yli.

Eeva

V-sanan käyttö oli aivan liiallista! Vaikka se toimisi oikeassa puhekielessä, mitä tässä ilmeisesti haettiin, niin ei se toiminut ainakaan tässä kirjassa. V**tu sitä ja v**tu tätä.... Hohhoijaa.. Ihan vaan sen takia yksi tähti vähemmän.

Karoliina

Monitasoinen, taitavasti kirjoitettu jännäri. Juoni piti tiukasti otteessaan alusta loppuun, suosittelen!

Anu