Uskomaton Aira Samulin

Arvostelu 3.8
432 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

"Sinun on hyvä tuntea minut, siis todella tuntea."
Aira Samulinin koko hämmästyttävä elämä!
Aira Samulin on kestojulkkis, joka on tanssittanut Suomen kansaa jo kahdeksalla vuosikymmenellä. Liki 90-vuotiaan vauhti vain kiihtyy. Mistä kumpuaa hänen elämänilonsa?
Uudessa elämäkerrassa Samulin kertoo avoimesti lapsuudestaan Raja-Karjalassa, epävakaasta äidistään ja sodassa kaatuneesta isästään, avioliitoistaan ja miehistään. Menestyksekäs ura muodin ja viihteen parissa on vienyt häntä ympäri maailmaa etsimään sitä, mikä on uutta ja kiinnostavaa.
Suunvuoron saavat myös Samulinin perhe sekä lukuisat ystävät ja kollegat, jotka paljastavat uusia puolia tästä kaikkien tuntemasta poikkeuksellisesta naisesta.
Sauli Miettinen on Helsingissä asuva filologi ja tietokirjailija. Häntä kiinnostavat elokuvan ja viihteen historian lisäksi urheilu sekä Euroopan poliittiset ääriliikkeet. Miettinen on kirjoittanut kehutun elämäkerran Marlene Dietrichistä (Marlene Dietrich - nainen ja tähti, Otava, 2011).

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja

Sivua:

432

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.9.2016

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510420140

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uskomaton Aira Samulin –
E-kirja

Henkilökuvauksessa onnistuttu hyvin. Se vastaa ennakkokäsityksiä eikä varsinaisesti mitään uutta puolta Aira Samulinista tullut julki. Jäi sellainen vaikutelma, ettei hän vieläkään persoonana täysin halunnut avautua ja se jättää ilmaan edelleen kysymyksiä. Tämä lienee olleen osittain myös tarkoitus. Salamyhkäisyys pitää yllä ihmisten kiinnostusta, joka on hänelle tärkeätä. Hyvä niin.

Teppo