Uskottomuus

Uskottomuus

Tietoa kirjasta

Uutuusromaanissaan Uskottomuus Paulo Coelho pohtii rakkautta, ihastumista ja parisuhdetta. Hän muistuttaa, että intohimo on pyrittävä löytämään siitä elämästä jota elää, ei siitä elämästä josta haaveilee.

Lindalla on hyvä ura toimittajana, hän on kahden lapsen äiti ja onnellisesti naimisissa varakkaan miehen kanssa. Ulkopuolisten silmissä kaikki on hyvin, mutta Linda on tyytymätön elämäänsä. Kun hän tapaa poliitikon, joka sattuu olemaan hänen entinen poikaystävänsä, hän joutuu laittamaan elämänarvonsa uuteen järjestykseen. Muutos pelottaa, mutta vielä enemmän Linda pelkää, että kaikki jatkuu ennallaan. Hänessä herää jotain minkä hän luuli jo olevan mennyttä - kaikille osapuolille kohtalokkain seurauksin.

Brasilialainen Paulo Coelho (s. 1947) on yksi maailman suosituimmista kirjailijoista. Hänen kirjojaan on julkaistu 83 kielellä 170 maassa, ja niitä on myyty yhteensä yli 320 miljoonaa kappaletta. Coelho on Brasilian kirjallisuusakatemian jäsen, ja hän on voittanut 115 kirjallisuuspalkintoa ympäri maailman. Vuonna 2007 hänet nimettiin YK:n rauhanlähettilääksi. Suomeksi Coelholta on julkaistu 17 romaania sekä kaksi mietelausekokoelmaa. Hänen tunnetuin teoksensa on Alkemisti.

Coelho ammentaa kirjojensa aiheet ennen kaikkea omasta elämästään. Etsiessään omaa paikkaansa maailmassa hän on löytänyt vastauksia suuriin kysymyksiin sekä ratkaisuja haasteisiin, joita jokainen joskus kohtaa. Hän uskoo, että kohtalo on löydettävissä meistä itsestämme.

Kirjailija.Paulo Coelho

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uskottomuus