Uskottu nainen
    
Jaa kirja    

Christian ja Leonora näyttävät parilta, jolla on kaikkea: hyvä avioliitto, suuri kaunis koti ja aikuistuva poika, joka on juuri parantunut vaikeasta sairaudesta. Kiiltokuva repeää, kun Leonoralle selviää, että Christianilla on suhde nuoren kollegansa Zenian kanssa. Voisiko mies todella hylätä vaimon, joka on uhrannut uransa ja elämänsä hoitaakseen sairasta poikaansa ja huolehtiakseen perheestään?

Leonora päättää estää Christiania lähtemästä. Ja hänellä on siihen keinot. Christian saa huomata, ettei hänellä ole ulospääsyä avioliitostaan – ainakaan niin kauan kuin Leonora on elossa. Christian ryhtyy toteuttamaan epätoivoista suunnitelmaa, jonka seurauksia hän ei pahimmissa painajaisissaankaan olisi osannut kuvitella. Onko hän koskaan todella tuntenut vaimoaan?

***** Uskotussa naisessa on intensiivinen pahaenteinen tunnelma, samanlainen kuin HBO:n sarjassa The Affair. Minä pidin siitä todella paljon.
- Bogliv

***** Mielenkiintoinen, provokatiivinen ja mielettömän jännittävä romaani, joka vetää lukijan odottamattomien juonenkäänteiden lukumatkalle.
- Bogfriisen, Tina Friis

Anna Ekbergin kirjat edustavat erityisesti naisten suosiman Love Crimes -genren ehdotonta huippua.

Näytä lisää