Uudessa maailmassa / Mafiarakkautta / Toisenlainen maailma

Uudessa maailmassa / Mafiarakkautta / Toisenlainen maailma

Tietoa kirjasta

Uudessa maailmassa

Vlogitähti Steffi Leigh – huoliteltu, iloinen, laajalti matkustellut, sosiaalisesti aktiivinen bilehirmu… ja pelkkää sepitettä. Stephanie Johnson – vähemmän täydellinen, syyllisyyden kalvama ja kotiinsa sidottu. Kun hänen supersuosittua vlogiaan havitteleva mediamoguli Jack Wolfe tarjosi hänelle hetken pakoa todellisuudesta, Stephanie tarttui siihen kaksin käsin.



Mafiarakkautta

Luka Cavalieren ja Sophie Duranten avioliitosta oli päätetty jo silloin, kun he olivat lapsia. Lukan isä oli kaupungin rikkain mies, jonka sanaan uskottiin ja jonka määräyksiä toteltiin. Luka ja Sophie olivat eläneet koko nuoruutensa tulevan avioliiton toivossa tai sen pelossa. Siitä oli jo vuosia…



Toisenlainen maailma

Alek ei ollut tottunut siihen, että häntä ei liehakoitu ja mielistelty. Yleensä naiset pyörivät hänen ympärillään kuin herhiläiset ja yrittivät vihjailla olevansa kiinnostuneita hänestä – tai hänen miljoonistaan. Mutta ei tämä nainen. Nyt Alek ei pystynyt enää hillitsemään uteliaisuuttaan. Hän pyysi naista istahtamaan drinkille kanssaan – ja hänen yllätyksekseen Ellie suostui!

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uudessa maailmassa / Mafiarakkautta / Toisenlainen maailma