Uusi neuvotteluvalta

Saat minkä neuvottelet, et mitä ansaitset

Arvostelu 4
8h 46min
192 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Miksi jotkut saavat enemmän kuin toiset? He ovat neuvotelleet taidokkaammin.

Uuden neuvotteluvallan avulla opit, mistä neuvotteluissa on kysymys, ja sinusta tulee huippuneuvottelija.

Neuvottelutaitoja tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Työelämä on muuttunut: neuvottelujen kohteena ovat palkkioiden lisäksi usein myös työtehtävät, ja sekä suomalaiset start-upit että suuryritykset neuvottelevat maailman isojen pelureiden kanssa yrityskaupoista. Toisaalta elämä on täynnä arkisia neuvottelutilanteita taloyhtiön hallituksen kokouksista autokauppojen tekoon. Uusi neuvotteluvalta kertoo, miten onnistut kaikissa elämäsi neuvotteluissa.

Sami Miettinen ja Juhana Torkki kirjoittivat vuonna 2008 neuvottelutaidon perusteoksen Neuvotteluvallan. Nyt he ovat päivittäneet oppinsa brexitin, Nokian myynnin sekä milleniaalien esiinmarssin jälkeiseen aikaan Uudeksi neuvotteluvallaksi, jossa sijansa saavat niin Bengt Holmström ja Risto Siilasmaa kuin Trump ja Putinkin. Kirja sisältää selkeät opit eri neuvottelutyyleistä sekä runsaasti uusia neuvottelumestareiden haastatteluja, jotka huipentuvat Martti Ahtisaaren neuvottelutyylin analyysiin. Se opastaa, miten pääset optimaaliseen neuvottelutulokseen ja rakennat itsellesi vankan neuvottelumaineen.

Sami Miettinen (KTM, MBA) on investointipankkiiri ja neuvottelemisen asiantuntija. Hän on toteuttanut lukuisia kansainvälisiä yrityskauppoja Suomessa ja Lontoossa sekä osallistunut Pörssiklubin naisjäsenyysneuvotteluihin.

Juhana Torkki (TT) on Suomen kysytyimpiä puhetaidon kouluttajia. Hän on kirjoittanut teokset Puhevalta ja Tarinan valta sekä suomentanut Senecan teoksen Elämän lyhyydestä.

Muoto:

Äänikirjan kesto:

8h 46min

Sivua:

192

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.8.2019

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510444795

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510445297

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uusi neuvotteluvalta –
Äänikirja, E-kirja

Päivän selvää ripulia. Blatantly obvious diarrhea.

Jon

Melko laiha sisältö - ei mitään uutta. Paljon päivän selviä latteuksia. Annoin hyvää hyvyyttäni 3 tähteä, joka saattoi olla hieman liikaa.

Ari Konkka

Asiaa

Jukka

Hyvä perusteos neuvottelutaidosta, voisi toimia oppikirjana. Tämän kirjan mallia käyttäen sain neuvoteltua 20% palkkatason nousun uuteen työtehtävääni, aikamoista. Lukija on ihan paras, sopivan rauhallinen ja miellyttävä kuunnella.

Juha