Uuteen nousuun

Uuteen nousuun

Löydä energisempi elämä

Tietoa kirjasta

Lakkaa odottamasta, että jotain tapahtuu. Aloita nyt!

Elämän ei tarvitse pyöriä vaa'an, kalorien ja suorittamisen ympärillä. Uuteen nousuun kertoo, kuinka opit arvostamaan jokaista pientäkin askelta oikeaan suuntaan ja elämään energisemmin – ilman laihduttamista.

"Moni ihminen vain odottaa, että joku tulee ja hoitaa: laihduttaa puolestasi, parantaa parisuhteesi tai kasvattaa sinua ihmisenä. Aina ei edes tiedetä, mitä halutaan, vaan odotetaan, että joku tulee ja hoitaa ja että jotain tapahtuu. Mutta eihän sellaista tyyppiä ole."Ihminen on tottunut olemaan olemassa kuten on. Moni toivoo erilaista arkea, mutta jos ei tee asioita uudella tavalla, mikään ei muutu. Jenny Belitz-Henriksson kyllästyi kuuden vuoden jojottelukierteeseen ja päätti muuttaa elämäänsä vielä kerran ja pysyvästi. Hän pudotti 20 kiloa ilman, että koki laihduttaneensa grammaakaan.Sporttisemman ja energisemmän arjen saavuttaminen ei ole mahdotonta eikä välttämättä edes vaikeaa. Painonpudottamisen ja erityisesti painonhallinnan ei tarvitse olla kalorien laskemista tai ruokien punnitsemista. Elämänmuutoksen tekeminen on ajattelua ja asioiden tekemistä eri tavalla kuin ennen. Vaikka pienet ja vähitellen tapahtuvat muutokset eivät aina motivoi, ne ovat silti ratkaisu kevyempään ja jaksavampaan olemukseen, jossa kadonneet kilot ovat lopulta vain bonusta.Uuteen nousuun tarjoaa Jennyn kokemuksia ja oivalluksia hyvinvoinnista ja liikunnasta. Kirjassa hyvinvoinnista puhuvat myös Jennyn esikuvat, kuten ultrajuoksijat Anni ja Mikko Liukka, valmentaja Joni Jaakkola sekä masennuksesta toipunut Endorfiinikoukussa-blogin kirjoittaja Elina Hovinen.

Jenny Belitz-Henriksson on ruuhkavuosia elävä juokseva toimittaja, liikunnanohjaaja, LCF Lifecoach ja sosiaalisen median inspiraattori, jonka palkittua Vastaisku ankeudelle -blogia lukevat tuhannet ihmiset joka viikko.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uuteen nousuun