Uuvuksissa- Liisa Uusitalo-Arola

Arvostelu 4.1
7h 43min
168 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Puurrat ja pinnistät. Jatkat tekemistä siinä toivossa, että jossain vaiheessa saisit hellittää. Jos ei jouluna niin kesällä viimeistään. Pusket eteenpäin kuin höyryveturi, kunnes tulee päivä, jolloin huomaat, ettei mistään itsesi kannustamisesta tai motivoinnista enää ole hyötyä. Kone ei käynnisty. Mikään ei innosta. Voimasi ovat lopussa.

Uupuminen verottaa elämää monin tavoin. Se on väsymystä, joka ei hellitä lepäämälläkään. Se saa sinut suhtautumaan kyynisesti niin asioihin kuin toisiin ihmisiin. Uupuneena et jaksa uskoa sen paremmin omiin kykyihisi selvitä työstäsi kuin sen merkitykseenkään. Kurssin muuttaminen on vaikeaa silloin, kun uupumus on alkanut elää omaa elämäänsä. Parasta on tarttua tilanteeseen silloin, kun se vielä on omassa hallinnassa.

Vaikka olosuhteet luovat reunaehtoja elämällemme, ei vastuuta omasta jaksamisestaan voi siirtää kenellekään muulle. Hyvinvointiaan ei voi ulkoistaa. Uupuminen kertoo tarpeesta muutokseen ja uudenlaisten ajattelu- ja toimintatapojen oppimiseen. Se on kriisi, joka syntyy hyvästä syystä. Se on myös kriisi, josta kerran selvittyäsi voit olla ihmisenä vahvempi ja itsenäisempi kuin koskaan.

Tämä kirja on työkalupakki, johon voit tarttua, kun huomaat, että voimasi ovat vähenemässä. Se tarjoaa sinulle käytännönläheisen ja arjessa koetellun, mutta myös tutkimukseen nojautuvan mallin, miten voit nousta uupumuksesta ja luoda itsellesi paremmin istuvan elämän. Kirjan avulla opit huomaamaan, milloin sinun on aika pysähtyä tai ainakin hidastaa tahtia ja tehdä tarpeelliset muutokset.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 43min

Sivut:

168

Kielet:

suomi

Julkaistu:

26.3.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN Äänikirja:

9789524519441

E-kirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN e-kirja:

9789524519458

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Uuvuksissa – E-kirja, Äänikirja

Tärkeää asiaa, mutta lässyttävä lukija, tuntui kuin olisi halunnut lukea vähä-älyisille…

Hanna-Helena

Erinomainen kirja selventämään uupumuksen oireita ja syitä

Jarkko

Suosittelen. Suosittelen miettimään ja pohtimaan asioita omalta kohdalta. Ei tarvitse olla uupunut. Teos yllättää ja valaisee, ehkä laittaa miettimään, että olenko sittenkin uupunut.

Tiina

Tähän voi palata uudestaan

Janita

Kuuntelin yhdeltä istumalta. Ja tilasin fyysisen kirjan omaksi.

S

Tää kirja Uuvuksissa on nyt sattumoisin mun teemana ollut jo pari kuukautta. Se on kirjoitettu työkalupakiksi jota voi selata mistä kohtaa tahansa, olet sitten uupumuksen alussa, vähän toipumaan päin taikka alat jo pärjäämään. Siinä on pieniä tehtäviä, itsearviointia, hieman hengitysharjoituksiakin ja ne voi hypätä yli jos ei vaan ehdi tai kiinnosta 🤷‍♀️ Oivalluksien kirja! 👍

Katja

Paljon painavaa asiaa, konkretiaa ja vinkkejä askel askeleelta asioiden alkuun tai haltuun ottamiseksi. Kiitos lukijalle, tosi miellyttävä kuuntelukokemus💐

Leena

Ajankohtainen. Luettava uudelleenkin.

Sari

Kuinka silmiä avaava kirja, hämmentynyeenä kuuntelin kuinka moni asia osui omalle kohdalleen ja kosketti. Suosittelen

Minna

Hyvä paketti uupuneelle ja niille, jotka uupumusta halyavat ymmärtää. Inspiroivia ja eteenpäin vieviä oivalluksia ja apuja täynnä.

Marika

Ajatuksia herättävä, miellyttävää kuunneltavaa.

Maria

Helposti lähestyttävä ja samaistuttava kirja käytännönläheisine esimerkkeineen ja vinkkeineen. Luen varmasti uudelleen.

Suvi

Aivan ihana. Timanttinen työkalu ja tukitoimi sumuisan taipaleen taittelussa ❤️ Lukijan ääni myös hyvin miellyttävä.

Nina

Uuvuksissa

Kirja oli tosi rakentava ja sain paljon työkaluja oman uupumuksen ymmärtämiseen ja myös siitä toipumiseen. Suosittelen! Lukijalla oli miellyttävä ja rauhallinen lukutapa, mikä helpotti asian sisäistämista!

Paras uupumisesta kertova kirja!

Kirja antaa uupuneelle tai uupumista kohti kulkevalle näköaloja, mitä on odotettavissa jos uupuu. Tuhti tietopaketti keinoista ja avuista, joita toipumisen tiellä tarvitaan. Suosittelen henkilöille, joiden elämää uupumus koskettaa omakohtaisesti, läheisenä tai lähiesihenkilönä.

Mari