V- ja W-tyylillä K1

Arvostelu 4.3
5h 6min
V- ja W-tyylillä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -podcastissa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Mukana lavakoomikkojen kuninkaan André Wickströmin hyytävä kertomus kaikkien aikojen kakasta meksikolaisessa perhehotellissa sekä kioskikirjallisuuden huutokauppakeisarin Juha Vuorisen lapsuuden herkät hetket, kun kaupunkilaispoika raahattiin maatalousnäyttelyyn.

Kauden muita aiheita ovat mm. rasittavat työtoverit, keinosiemennys, sadut, leijonakoru, autokaupat, mieskokit, miesten 50 km hiihto, imodium, naisten alusvaatteet, teemaravintolat, remonttireiskat, puujalat, katkaisuhoito, Ikea, kesämökit ja luontaistuotekaupat.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Vuorisen kirjallinen ura sai räjähdysmäisen lähdön huippusuosioon nousseesta Juoppohullun päiväkirja -blogista. Tähän mennessä häneltä on ilmestynyt yli neljäkymmentä teosta ja niitä on julkaistu myös Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvä Puerto Anús on dekkarigenreä parodioivan DikDek-romaanisarjan viides osa. Vuorisen dekkariparodioiden pohjalta on tehty myös DikDek-kirjojen hahmoihin perustuva C Moren alkuperäissarja Painajainen majatalossa.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

5h 6min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030601

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle V- ja W-tyylillä K1 – Äänikirja

😂😂

Vesa

Hyvät naurut, cool kaksikko!

Klaudia

😊

Satu

Hyvä

Janne