V- ja W-tyylillä K2

Arvostelu 4.4
7h 27min
V- ja W-tyylillä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -podcastissa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Toisella kaudella vitsien virtuoosi André Wickström kertoo ihmeellisestä ”ekasta kerrastansa” ja karkeakirjallisuuden kauhukakara Juha Vuorinen kertoo, miten kirosana sanotaan ja kirjoitetaan.

Kauden muita aiheita ovat mm. roast, poppamiehet, lääkärileikit, harrastukset, koulukiusaaminen, alkoholi, jääkiekko, suomen kieli, kanaruoat, rasismi, laihdutus, toimintatähdet, erot, sukujuhlat, Malta ja raha.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Vuorisen kirjallinen ura sai räjähdysmäisen lähdön huippusuosioon nousseesta Juoppohullun päiväkirja -blogista. Tähän mennessä häneltä on ilmestynyt yli neljäkymmentä teosta ja niitä on julkaistu myös Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvä Puerto Anús on dekkarigenreä parodioivan DikDek-romaanisarjan viides osa. Vuorisen dekkariparodioiden pohjalta on tehty myös DikDek-kirjojen hahmoihin perustuva C Moren alkuperäissarja Painajainen majatalossa.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

7h 27min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030571

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle V- ja W-tyylillä K2 – Äänikirja

Nää tyypit pystyy repimään juttua aiheesta kuin aiheesta. Erittäin hyvä ja hauska kuuntelukokemus!!!

Minna

Hyvä

Janne

Kova! 💪

"pasi "

Hauska

oijusluoma