V- ja W-tyylillä K3

Arvostelu 4.4
10h 16min
V- ja W-tyylillä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -podcastissa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Kolmannella kaudella herrasmieskoomikko André Wickström maistelee aihetta nimeltä dick. Pokkaripainosten järjen jättiläinen Juha Vuorinen puolestaan kopeloi seksiteollisuutta.

Kauden muita aiheita olivat mm. Narcos, Jumala, vitsit, Espanja, Instagram, isyys, kannabis, jännittäminen, ikä, krapula, automusiikki, koomikot, mainokset, kerjääminen, kirjoittaminen, seksiteollisuus, ilmastonmuutos, onnen tavoittelu, vanhuus, demokratia, kalastus, kalaruoat ja kala harrastuksena.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Vuorisen kirjallinen ura sai räjähdysmäisen lähdön huippusuosioon nousseesta Juoppohullun päiväkirja -blogista. Tähän mennessä häneltä on ilmestynyt yli neljäkymmentä teosta ja niitä on julkaistu myös Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvä Puerto Anús on dekkarigenreä parodioivan DikDek-romaanisarjan viides osa. Vuorisen dekkariparodioiden pohjalta on tehty myös DikDek-kirjojen hahmoihin perustuva C Moren alkuperäissarja Painajainen majatalossa.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

10h 16min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030618

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle V- ja W-tyylillä K3 – Äänikirja

Viihdyin miekkosten tarinoiden parissa. Hauskaa kuunneltavaa lenkillä.

Minna

Hyvä

Janne

Hauskaa juttua😊

Eija

👍🏻

"pasi "