V- ja W-tyylillä K4

Arvostelu 4.4
10h 20min
V- ja W-tyylillä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -podcastissa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Neljännellä kaudella stand upin suurmestari André Wickström kertoo kokemuksiaan väkivaltaisista naisista ja kertomakirjallisuuden Ridge Forrester Juha Vuorinen uppoaa syvälle kaikille rakkaaseen aiheeseen nimeltä vittu.

Kauden muita aiheita olivat mm. keski-ikä, tatuoinnit, vessapaperi, murhat, erikoiset kohtaamiset, julkisuuden hyvät ja huonot puolet, suomenruotsalaiset, fanittaminen, 80-luku, vauva.fi, lasten kirjallisuus, kuolemansynnit, reality, ensitreffit, kaupungit, viihteen kulutus, äijämeininki, nuoret ennen ja nyt, rutiinit, känisijät ja valkoiset valheet.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Vuorisen kirjallinen ura sai räjähdysmäisen lähdön huippusuosioon nousseesta Juoppohullun päiväkirja -blogista. Tähän mennessä häneltä on ilmestynyt yli neljäkymmentä teosta ja niitä on julkaistu myös Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvä Puerto Anús on dekkarigenreä parodioivan DikDek-romaanisarjan viides osa. Vuorisen dekkariparodioiden pohjalta on tehty myös DikDek-kirjojen hahmoihin perustuva C Moren alkuperäissarja Painajainen majatalossa.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

10h 20min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030588

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle V- ja W-tyylillä K4 – Äänikirja

👌👌👌

"pasi "

Viihdyttävää kuunneltavaa

Janette