V- ja W-tyylillä K5

Arvostelu 4.4
5h 30min
V- ja W-tyylillä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -podcastissa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Suomalaisen lavakomiikan silmälasikäärme André Wickström ja huumorikirjallisuuden mittarimato Juha Vuorinen luikertelevat taas takaisin V- ja W-tyylillä sisustettuihin studiokoloihinsa ja panevat hiki kesähatuissaan parastaan. Viidennellä kaudella kaivetaan esiin uudet vehkeet, kun Wickström taiteilee kuuntelijoiden toiveaiheista stand upia tai sketsejä ja Vuorinen puolestaan kertoo, millaisen kirjan hän loihtisi toivotuista aiheista. Suutarit ovat siis palanneet pysyttelemään lesteissään.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Vuorisen kirjallinen ura sai räjähdysmäisen lähdön huippusuosioon nousseesta Juoppohullun päiväkirja -blogista. Tähän mennessä häneltä on ilmestynyt yli neljäkymmentä teosta ja niitä on julkaistu myös Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvä Puerto Anús on dekkarigenreä parodioivan DikDek-romaanisarjan viides osa. Vuorisen dekkariparodioiden pohjalta on tehty myös DikDek-kirjojen hahmoihin perustuva C Moren alkuperäissarja Painajainen majatalossa.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

5h 30min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030595

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle V- ja W-tyylillä K5 – Äänikirja

Timanttia👌

"pasi "

💖

Sami