V- ja W-tyylillä K7

Arvostelu 4.2
11h 26min
V- ja W-tyylillä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -podcastissa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Seitsemännellä kaudella huoleton huuliveikko André Wickström muistelee ensimmäistä näkemäänsä peffaleffaa ja karkeakirjallisuuden kuulapää Juha Vuorinen ihmettelee, oliko Michael Jacksonilla oikeasti hikka miehen levyttäessä yhtä megahittiään.

Kauden aiheita aakkosjärjestyksessä ovat energiakriisi, ihmedieetit, häpeä, Pohjoismaat, poliittiset hörhöt, rikkaus, ulkomaiset elokuvat, ulkomaiset elokuvat 3 1/3, ulkomaiset biisit ja ulkomaiset biisit 2.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Vuorisen kirjallinen ura sai räjähdysmäisen lähdön huippusuosioon nousseesta Juoppohullun päiväkirja -blogista. Tähän mennessä häneltä on ilmestynyt yli neljäkymmentä teosta ja niitä on julkaistu myös Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvä Puerto Anús on dekkarigenreä parodioivan DikDek-romaanisarjan viides osa. Vuorisen dekkariparodioiden pohjalta on tehty myös DikDek-kirjojen hahmoihin perustuva C Moren alkuperäissarja Painajainen majatalossa.

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

11h 26min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030564

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle V- ja W-tyylillä K7 – Äänikirja

Hyvä oli

Tomi

Yksi" jakso' tuli kahteen kertaan ja viimeinen loppu kesken. Muuten hauskaa kuunneltavaa

Jari

Ok

Janne

Hauskaa keskustelua elämän tilanteista.

Susanna