Vaarallinen kirje

- Lucinda Riley

Arvostelu 4.1
17h 28min
381 sivua
Taianomaisia tarinoita
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakkausromaani trillerin vaatteissa

Lukijoiden sydämet valloittaneen Lucinda Rileyn Vaarallinen kirje tihkuu mehukasta juonittelua ja käryää kitkerälle skandaalille, mutta saa silti vannomaan rakkauden nimeen.

Journalisti Joanna Haslam hälytetään kiireiselle juttukeikalle näyttelijälegendan hautajaisiin. Kesken kuuluisuuksia kuhisevan seremonian Joannan vieressä istuva vanha nainen näkee jotakin, mikä saa hänet niin kiihdyksiin, että hänen vointinsa heikkenee ja Joannan on saatettava hänet kotiinsa.

Pian Joanna saa naiselta kirjekuoren, josta löytyy kiihkeä rakkauskirje ja music hall -ohjelmalehtinen vuodelta 1923. Nainen haluaa kertoa tarinansa Joannalle, mutta pyytää pitämään salassa lähettämänsä aineiston, sillä siinä piilevä skandaali voisi tuhota monen elämän ja järkyttää koko kuningaskuntaa. Joanna kiiruhtaa tapaamaan naista, mutta tämä on jo kuollut. Epäilys kuiskii Joannan korvaan, että kuolemalla oli kätyrit mukanaan.

Vaarallisessa kirjeessä ilmiömäinen tarinankertoja Lucinda Riley kietoo lukijan tapahtumasarjaan, jonka hätkähdyttävät käänteet vievät 1990-luvun Lontooseen ja vallanpitäjien varjelluimpiin salaisuuksiin.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Tuukka Pekkanen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
17h 28min
sivua E-kirja:
381
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523764132
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523761148

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)