Vaihtokauppa

Arvostelu 4
14h 19min
279 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tosirakkaus ei katso ikää eikä asuinpaikkaa.

Vaihtamalla paranee! Hittikirja Kimppakämpän tekijän raikas uutuus on iloinen sekoitus rakkautta, ystävyyttä ja maisemanvaihdoksia!

Burnoutin partaalla sinnitellyt Leena Cotton romahtaa töissä ja joutuu lomalle. Hänen isoäitinsä Eileen haluaisi treffeille, mutta yorkshireläiskylästä ei löydy miestä, jolla olisi omat hampaat ja vaatekomerossa muutakin kuin tweediä. He päättävät tehdä vaihtokaupat kahdeksi kuukaudeksi: Leena osallistuu kylätalkoisiin kumisaappaissa, ja Eileen muuttaa Lontoon trendikaupunginosaan ja kirjautuu deittisovellukseen.

Vaihtokauppa muistuttaa, että rakkauden voi löytää oudosta paikasta tai aivan nenän edestä. Teos singahti Britanniassa suoraan bestseller-listalle. Beth O’Leary on kerännyt runsaasti faneja myös Suomessa Kimppakämppä-romaanillaan.

Beth O’Leary opiskeli englannin kieltä ja kirjallisuutta yliopistossa ja työskenteli sittemmin kustantamossa lastenkirjallisuuden parissa. Hän kirjoitti esikoisromaaninsa Kimppakämpän junassa työmatkoillaan. Nykyään hän kirjoittaa romaaneja kokopäiväisesti. Sekä Kimppakämppä että Vaihtokauppa on myyty kymmeniin maihin ja ne ovat olleet yleisö- ja arvostelumenestyksiä.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Taina Wallin

Muoto:

Äänikirjan kesto:

14h 19min

Sivua:

279

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.1.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510462812

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510462829

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vaihtokauppa –
Äänikirja, E-kirja

Todella tylsä tarina ja ennalta-arvattava juoni.

Katri

Samanlaista ihanaa yhteisöllisyyttä kaipaisi omaan elämäänkin. Hyvät lukijat!

Heli

Kiva kirja ja hauska tarina

Marjo

Ihana kirja, sopivat lukijat 🙂

Sanna