Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta- Mikko With

Arvostelu 4.6
11h 25min
195 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kolmen alaikäisen lapsen perusterveellä äidillä todetaan kuukauden sisällä kaksi eri syöpää. Miksi lapset luulevat syöpää koiranpennuksi? Perutaanko Kreikan matka? Voiko sytostaattikrapulassa imuroida? Täytyykö miehen lopettaa harrastukset? Saako seksiä ajatella? Milloin pääsee takaisin töihin? Mikä suunnistusrata kannattaa valita terminaalivaiheessa? Olisiko polttohautaus kiva? Paljonko vielä on aikaa? Tiinan rinta- ja munasarjasyöpä diagnosoidaan syksyllä 2008. Pian hän alkaa kirjoittaa suosituksi nousevaa blogiaan Vasen rintani ja muuta sairasta. Leikkauksia ja hoitoja seuraa kaivattu arki, jonka uusiutuva tauti katkaisee. Perinteisten keinojen ohella kokeillaan uutta geenilääkettä. Syöpä tulee osaksi hyvää elämää aina viimeiseen päivään asti. Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta on Tiinan miehen Mikon kirja. Tositarinaa kerrotaan kirjassa kaunistelematta sekä Tiinan että Mikon näkökulmasta kahdeksan vuoden ajan. Välillä naurattaa ja välillä itkettää. Lääkärinlausunnoista poimitut otteet tuovat mukaan myös hoitavan tahon näkemykset. ”Mikko Within kirja on erittäin koskettavaa – mutta paikoin myös hyvin hauskaa luettavaa.” – Me Naiset 11/2019 “”Mikko kertoo halunneensa kirjoittaa realistisesti kaikesta, elämästä syövän kanssa, peloista, iloista, mutta myös viimeisistä hetkistä.” – Iltalehti 16.3.2019 "Aiheestaan huolimatta Within kirja on vetävää, jopa viihdyttävää (tuntuu erikoiselta sanoa näin, mutta lukiessaan myös viihtyy eikä kirjaa malttaisi lasketa käsistään) luettavaa" – Lumiomena-kirjablogi ”Kirja sopii minusta kaikille, sillä se antaa niin paljon.” – Kirjavinkit 6.6.2019 ”Vaikka aihe on raskas ja tarina surullinen, kirjasta jää kuitenkin häkellyttävän valoisa jälkimaku. ” – Kirjojen keskellä 3.3.2019 ”...vahvaa, kaunistelematonta ja leikittelevääkin kuvausta Within perheen arjesta, jossa syöpä on läsnä kahdeksan vuoden ajan. Kokonaisuudesta tulee koskettava tarina.” – Kirjojen kuisketta 27.3.2019
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
11h 25min
Sivut:
195
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.6.2019
Äänikirjan kustantaja:
Myllylahti Oy
ISBN Äänikirja:
9789523560642
E-kirjan kustantaja:
Myllylahti Oy
ISBN e-kirja:
9789523560062

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta – E-kirja, Äänikirja

Koskettava

Paula

Äärettömän hieno kirja, joka antaa paljon ajattelemisen aihetta.

Virpi

Aito. Jään kaipaamaan Peltsin sutkautuksia.

Satu

Koskettava ja todentuntuinen tarina siitä, miten syöpä hiipii perheeseen salakavalasti mutta myös siitä miten sen ei anneta lannistaa edes huonoina hetkinä. Suosittelen! Lukijan jatkuva nieleskely ja maiskuttelu häiritsi.

Henna

Koskettava teos

Henna

Ihana, koskettava, aito, lämmin ja humoristinen kirja näinkin rankasta aiheesta. Kiitos kokemuksesta 🤍

Jane

Koskettava

Eeva

Koskettava kirja. Helppolukuista, kuvaavaa tekstiä, joka vei sisään tarinaan.

Marika

Lukija oli muuten hyvä, mutta nieleskely häiritsi hieman. Hyvä kirja 👍

Salla

Todella koskettava nuoren ihmisen kamppailu🥰

Heidi

Koskettava tarina 💖

Leena

😭👍❤️

Mikko

Koskettava, täynnä uskoa ja toiveikkuutta. Mustaa huumoria, joka sopivasti keventää ja saa kirjan tuntumaan vähemmän surulliselta. Hienosti koottu. Tykkäsin kovasti, vaikka aihepiiri itselle herkkä, pystyin hyvin etenemään ilman ikäviä tunteita. Kiitos tästä !

Marja-Leena

Tämä kirja meni tunteisiin. Itkin huutoitkua ääneen ja ainakin vähän aikaa muistan laittaa oman elämän asiat oikeaan mittaluokkaan.

Anna

Kiitos elämänmakuisesta tekstistä. Välillä nauroin ja välillä itkin ♥️

Hellevi