Vain aika näyttää

- Jeffrey Archer

Arvostelu 4.2
12h 37min
280 sivua
Clifton-kronikka
bookCoverFor

Yhteenveto

Vaiettu menneisyys. Salattu kohtalo. Taistelu totuudesta.

Harry Clifton asuu Bristolin työläiskaupunginosassa yksinhuoltajaäitinsä kanssa. Harryn isästä ei kukaan suostu kertomaan muuta kuin sen, että isä kuoli sodassa. Harryn suunnitelmissa on mennä töihin satamaan heti kun koulu on käyty, aivan kuten suvun miehet ovat tehneet häntä ennen. Harrylla on kuitenkin poikkeuksellinen lahja, jonka ansiosta hänelle tarjotaan stipendi poikakouluun.

Ennen pitkää Harrylle paljastuu karmea totuus isän kuolemasta ja hän joutuu kyseenalaistamaan kaiken elämässään. Onko hän Arthur Cliftonin, Bristolin satamatyöläisen poika vai Barrington Shipping Linen perijän avioton esikoinen? Toisen maailmansodan kynnyksellä Harry joutuu myös valitsemaan, aloittaako opiskelut Oxfordin yliopistossa vai liittyäkö laivastoon ja lähteä taistelemaan Hitlerin Saksaa vastaan.

Kirjan tapahtumat sijoittuvat ajanjaksolle 1920-1940 ensimmäisen maailmansodan tuhoista toisen maailmansodan puhkeamisen kynnykselle. The Times -lehti on verrannut kirjaa ja sen henkilöhahmoja Forsytein taruun.

Vain aika näyttää on Jeffrey Archerin seitsenosaisen Cliftonin-kronikan aloitusosa.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Susanna Tuomi-Giddings
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
12h 37min
sivua E-kirja:
280
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.6.2021
Äänikirjan kustantaja:
Sitruuna
ISBN Äänikirja:
9789527343739
E-kirjan kustantaja:
Sitruuna
ISBN E-kirja:
9789525701647

© Sitruuna (Äänikirja)

© Sitruuna (E-kirja)