Vain muutaman huijarin tähden

Arvostelu 4.2
10h 35min
293 Sivua
Kuusniemi
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kun uusi kirkkoherra Matias Pohto joutuu kiusalliseen tilanteeseen paikallisten juorukellojen edessä, koko Kuusniemen kunta alkaa kuhista. Tilannetta pahentaa se, että ihastuttava kulttuurisihteeri Suvi Aaltonen liehuu jatkuvasti Matiaksen lähettyvillä.

Mutta mitä ihmettä Kuusniemen kunnallispolitiikkaan kuuluu? Matias ei voi olla huomaamatta, että kunnanhallituksen puheenjohtaja Urmas Hakkarainen on kietonut paikkakunnan pikkusormensa ympärille kierolla juonittelullaan. Onneksi Kuusniemen kesä tarjoaa kirkkoherralle myös Suvi Aaltosen seuraa ja mainioita kommelluksia. Tekevälle sattuu!

Vain muutaman huijarin tähden aloittaa Heikki Luoman humoristisen Kuusniemi-sarjan. Hänen komediansa ovat keränneet televisiossa miljoonayleisön.

Suuryleisön keränneiden Maalaiskomedia-televisiosarjojen hahmot ovat taas täällä! Kuusniemen asukkaiden värikästä elämää seurataan nyt sarjojen käsikirjoittajan Heikki Luoman kirjoittamassa neljän romaanin sarjassa.

Heikki Luoma on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut niin romaaneja kuin suosittuja televisiosarjojakin. Hänen tarinansa sijoittuvat usein hulvattomasti kuvattuihin maalaiskyliin, joissa sattuu ja tapahtuu.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

10h 35min

Sivua:

293

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.12.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788728135341

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726877793

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vain muutaman huijarin tähden – E-kirja, Äänikirja

Hauska teksti, erinomaisen sopiva lukija.

Leena

Ok

Kari

Mukavaa huumoria

Jani

Hyvä

Sonja