Vain yksi yö- Simona Ahrnstedt

Arvostelu 4
17h 50min
368 Sivut
Vain yksi
bookCoverFor

Yhteenveto

"Vastustamaton tarina jossa on sykettä ja sydäntä."

- Bestsellerkirjailija Sandra Brown

Ruotsin romantiikkakuningatar Simona Ahrnstedt osaa yhdistää aistillisen suhteen ja bisnesjuonittelut kihelmöiväksi jännitteeksi. Mitä väliä on yhdellä yöllä?

Luottamus on kaiken a ja o häikäilemättömässä bisnesmaailmassa. Kuka sen tietäisi paremmin kuin yritysvaltaaja David Hammar. Armoton. Pahamaineinen. Voittamaton. Hammar on liikkeellä kaapatakseen tärkeimmän investointikohteensa koskaan: Investumin. Vuosien taktikoinnin jälkeen kaikki on nyt valmista: hän tarvitsee aristokraattisesta perheyrityksestä puolelleen vain yhden - Natalia De la Gripin.

Natalia on upea, säkenöivän älykäs bisnesnainen, joka pärjää miesten maailmassa. Hän tarttuu Davidin lounaskutsuun, vaikka tietää että mies on rikas, vaarallinen ja vailla moraalia. Pian Natalia tajuaa myös, miten syvästi vaurioitunut David on.

Vetovoima on heti vahva ja samalla mahdoton. Vain yksi yö johtaa suhteeseen, jossa paljastuu järkyttäviä salaisuuksia ja joka herättää perheiden väliset vanhat kaunat. Natalian ja Davidin on kohdattava syvimmät ja sisimmät pelkonsa ja halunsa.

"Vain yksi yö on seksikäs, älykäs ja kerta kaikkiaan ahmittava. Henkeäsalpaava - alusta loppuun.
- Bestsellerkirjailija Tessa Dare

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Beck
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
17h 50min
Sivut:
368
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.2.2018
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510432075
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510431931

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)