Väkevä työelämä- Joni Jaakkola

Arvostelu 4.1
8h 20min
216 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Johda itseäsi, stressaa vähemmän ja edisty!

Käsikirja opettaa työelämän taitoja ja antaa ohjeita niin työssä jaksamiseen, hyvinvointiin kuin sopivien tavoitteiden asettamiseen.

Mitkä ovat tärkeimmät taidot, joiden avulla sukkuloit sujuvasti työelämässä ja saat jalan oven väliin uusiin haasteisiin? Kuinka asetat ja saavutat parempia tavoitteita? Miten selvitä tulosten, talouden ja verkostojen viidakossa, ja mitä hyötyä on hyvistä arvoista, itsetunnosta ja empatiasta?

Väkevä työelämä tarjoaa välineitä ajatteluun sekä konkreettisia työkaluja itselle mielekkään työuran rakentamiseen niin, että tekeminen palvelee myös yhteisöä, jonka osa olet. Se yhdistelee tutkittua tietoa, kokeneiden ammattilaisten ajatuksia ja vuosien varrella (työ)elämässä koeponnistettuja, toimiviksi todettuja keinoja.

Joni Jaakkola (DI) on tunnettu hyvinvointialan moniottelija, yrittäjä sekä suosittu yritysluennoitsija ja valmentaja. Hänen missionsa on auttaa ihmisiä nauttimaan elämästä ja pitämään itsensä hyvässä kunnossa – samalla muistaen, että elämässä on kyse muustakin kuin maitorahkasta, maastavedosta ja markkinataloudesta.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
8h 20min
Sivut:
216
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.11.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520419073
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520419103

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)