Väkivallan virkamies

- Jussi Wahe

Arvostelu 4.1
7h 42min
153 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Monilla rikostutkijoilla jää uran aikana joku kadoksiin. Joitakin ihmisiä ei vain löydetä. Minulle tällainen tapaus on mediassakin paljon huomiota saanut Riina Mäkisen katoaminen. Onko Riina tapettu? Tähän en osaa vastata. Varmana pidän sitä, että Riina on menehtynyt. Haluaisin olla väärässä.

Miten sarjamurhaaja Aino Nykopp reagoi, kun poliisi tuli hänen ovelleen? Mikä seikka jäi Bandidosin ex-presidentin Marko Hirsman henkirikoksessa hämärän peittoon?

Kun rikosylikonstaapeli Jussi Wahe pääsi ensimmäistä kertaa kuulustelemaan rikoksista epäiltyjä, hänen maailmansa mullistui. Vannoutunut kenttämies vaihtoi maiharit lyhytvartisiin kenkiin ja siirtyi rikostutkijaksi.

Wahe vie meidät kirjassaan rikospaikkojen kulisseihin hämmästelemään luodinreikiä auton tuulilasissa ja outoa kasvimassaa tunnetun henkilön asunnolla. Wahe on myös Riina Mäkisen katoamisen tutkinnanjohtaja, ja siksi hän käsittelee tapauksen kirjassaan perinpohjaisesti. Miksi Wahe on lähes täysin varma siitä, että Riinan kohtalon takana ei ole se mies, joka vietti Riinan kanssa aikaa ennen hänen katoamistaan.

Kirjan kirjoittaja rikosylikonstaapeli Jussi Wahe on työskennellyt poliisina kolmen vuosikymmenen ajan, ja suuren osan siitä hän on toiminut väkivaltarikosyksikön eli murharyhmän tutkijana. Lisäksi hän on toiminut YK-rauhanturvaajana Libanonissa ja antanut virka-apua Thaimaan Tsunamissa menehtyneiden tunnistamisessa.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 42min

Sivua:

153

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Deadline Kustannus Oy

ISBN Äänikirja:

9789527396445

E-kirjan kustantaja:

Deadline Kustannus Oy

ISBN e-kirja:

9789527396469

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Väkivallan virkamies – E-kirja, Äänikirja

Lukija tekee kirjasta erinomaisen.

Tarja

💪

Cherdsak

Ihan ok

Tero

Varsin luettava poliisin true crime -elämäkerta, johon on upotettu kirjoittajan elämän varrelta monia rikoskeissejä.

Outi