Väkivaltatoimisto Sofiankatu 4a- Ilpo Keiski

Arvostelu 3.6
5h 25min
Väkivaltatutkijan muistelmia
bookCoverFor

Yhteenveto

Kun Ilpo Keiski valmistui kesällä 1975 Tampereen poliisikokelaskurssilta, hän ei arvannut päätyvänsä töihin Helsingin väkivaltayksikköön vielä samana kesänä. Vasta parikymppinen Keiski laitettiin saman tien kunnolla töihin – heti ensimmäisinä työpäivinään Keiski joutui tekemisiin niin kuoleman kuin ruumiinavaustenkin kanssa. Mukana opettamassa oli ylikonstaapeli Laitinen, joka opetti Keiskiä tutkimaan vainajia ja tunnistamaan mahdollisia väkivallanmerkkejä.

"Väkivaltatoimisto Sofiankatu 4a" on Keiskin jännittävä muistelmateos niiltä vuosilta, joina hän työskenteli Helsingin väkivaltayksikössä. Samalla kirja on myös kiinnostava läpileikkaus poliisin työhön ja siihen, miten ammatti on muuttunut vuosien varrella.

Millaista oli olla poliisi 1970-luvun Helsingissä? Entä 1990-luvulla Kymenlaaksossa? Poliisi Ilpo Keiskin muistelmat ovat mielenkiintoista luettavaa jokaiselle true crimesta kiinnostuneelle!

Ilpo Keiski on entinen poliisi, joka työskenteli Helsingn poliisissa viisitoista vuotta. Poliisin väkivaltayksikössä hän aloitti vuonna 1975.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
5h 25min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
27.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726780598

© Saga Egmont (Äänikirja)