Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset- Maailman Historia

Arvostelu 3.9
3h 16min
73 Sivut
Historian suurimmat arvoitukset
bookCoverFor

Yhteenveto

Aikojen alusta alkaen ihminen on etsinyt totuutta – tai sitten yrittänyt kaikin keinoin salata sen. Jo 11 500 vuotta sitten Siperian länsiosissa ihmiset kaiversivat lehtikuusen palaseen outoja symboleja, jotka tutkijoiden mielestä olivat historian ensimmäisiä koodeja. Voi olla, että niiden viestiä ei saada koskaan selville, mutta arkeologit eivät aio antaa periksi. Arvoitusten ratkaisemisen ja totuuden selvittämisen halu ovat syvällä ihmisen mielessä.

Sama halu saa vakoojat riskeeraamaan henkensä ja tutkijat yrittämään keskiaikaisen Voynichin käsikirjoituksen koodin murtamista. Totuuden himo on johtanut myös siihen, että osa tutkijoista on kyseenalaistanut vanhat uskomukset Shakespearen henkilöllisyydestä.

Tämä kirja kertoo historian taitavimmista vakoojista, salaisista koodeista ja oudoista kirjoituksista. Sukella tutkijoiden mukana koodien salaperäiseen maailmaan. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

6

Äänikirjan kesto:

3h 16min

Sivut:

73

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.9.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726384369

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726383379

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset – E-kirja, Äänikirja

Sisältö on sillisalaattia, pätkät eivät sovi yhteen eikä edes kirjan nimen alle. Shakespeare osa ei liittynyt kokonaisuuteen mitenkään. Osatarinat kyllä ominaan mielenkiintoisia mutta tämä ei ole sitä mitä kirjan mimen perusteella odotin.

Ville