Valenda- Stephanie Garber

Arvostelu 4.3
11h 56min
260 Sivut
Caraval
bookCoverFor

Yhteenveto

Tervetuloa takaisin Caravalin pelimaailmaan! Stephanie Garberin rajaton mielikuvitus avaa jälleen portit maagiseen peliin, jota Caravalin jatko-osassa pelataan keisarikunnan pääkaupungin kaduilla ja palatseissa. Donatella Dragna sai pelastettua sisarensa Scarlettin järjestetyltä avioliitolta, ja siskokset pääsivät hirviömäistä isäänsä pakoon. Tellan harteita painaa kuitenkin raskas taakka. Caravalissa saamaansa apua vastaan hän on luvannut salaperäiselle rikolliselle paljastaa Caraval-pelin johtajan Legendin oikean nimen - jota kukaan ei tiedä. Tella heittäytyy uuden Caravalin pyörteisiin pääkaupunki Valendan hämyisissä kortteleissa ja komeissa tanssisaleissa. Tällä kertaa pelissä on sekä hänen oma henkensä että pelin - ja koko keisarikunnan - tulevaisuus. Stephanie Garber on kalifornialainen kirjailija, jonka esikoisteos Caraval (WSOY 2017) valloitti romanttisen fantasian ystävät kautta maailman. Entertainment Weekly valitsi sen vuoden parhaiden nuortenkirjojen kärkikymmenikköön: "Unenomainen pageturner, jossa rakkauden ja menetyksen merkitys kirkastuu kirpeästi."

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kaisa Kattelus
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
11h 56min
Sivut:
260
Kielet:
suomi
Julkaistu:
6.5.2019
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510441817
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510435625

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Valenda – E-kirja, Äänikirja

Rakastastin tätä kirjaa sopivasti jännitystä melkein en pystynyt lopettamaan🥰🥰😍😍😍Lukia 10/10😊😊😇🥰😍

Ari

Mahtava kirja

Kai

Ihana kirja tarpeeksi magiaa, rakkautta ja salaisuuksia

Jenni

Viihdyttävä

Krista

Ihana

Sandra

Mystistä luettavaa

Pidin kirjasta, kun lukija ei voi olla periaatteessa yhdestäkään asiasta varma. Tosi ja peli sekoittuvat niin, että saa mitä vaan voi tapahtua.

Paavo

Todellisuuden ja unelmien haavemailmaa

Caraval on yksi mun lempisarjoista. Mutkikkaita juonenkäänteitä, tarkkaa ja kaikki aistit herättävää kuvailua. Ehdottomasti a must read!

Matleena

Sanaton

Aina ihanaa lukea stephanien kirjoja

Siiri

Paras <3

Minosa

Hyvö

Ihqu kirjaa

Aino