Valheenpunoja- Sofie Sarenbrant

Arvostelu 4
10h 20min
244 Sivut
Emma Sköld
bookCoverFor

Yhteenveto

Murhalla on lyhyet jäljet.

Yli kolme miljoonaa kirjaa myyneen dekkarikuningattaren menestysromaani on valheiden ruumiinavaus ja tutkielma yhteiskunnan kipukohdista.

Koulun suunnistuspäivän jälkeen metsästä löytyy kuollut poika: ruumis on pahoinpidelty ja arvoesineet ovat kadoksissa. Epäilykset suuntautuvat alueella liikkuvaan väkivaltaiseen nuorisojengiin. Rikospoliisi Emma Sköldin täytyy löytää syyllinen ennen kuin tapahtuu uusi murha, mutta hänellä on tunne, ettei jokin täsmää. Joku valehtelee, mutta kuka – vai kaikki? Valheenpunoja käsittelee ennakkoluuloja, syrjäytymistä, luokkaeroja ja valheita, joita me kaikki kerromme.

Sofie Sarenbrant (s. 1978) halusi tehdä selvän eron sankarittarensa ja muista ruotsalaisista jännäreistä tuttujen elämäänsä väsyneiden poliisien välille. Syntyi Emma Sköld, nuori ja kunnianhimoinen naispoliisi. Emma Sköld -sarjasta tulikin heti valtava hitti Ruotsissa ja sama menestys on jatkunut Suomessa. Sarenbrant asuu romaaneista tutussa Brommassa Tukholman lähellä miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

”Sarenbrant paranee paranemistaan, ja uusi kirja osoittaa selvästi, miksi hänet nimettiin vuoden 2019 parhaaksi dekkarikirjailijaksi.” – Kapprakt

"Sofie Sarenbrant tuo oman lisänsä pohjoismaiseen rikoskirjallisuuteen eikä vain peesaa sen peräaalloilla.” – Jukka Petäjä, HS

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Helene Bützow
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

8

Äänikirjan kesto:
10h 20min
Sivut:
244
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510454442
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510454428

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)