Välkommen hem

- Ninni Schulman

Arvostelu 4.1
14h 7min
404 Sivua
Hagfors
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Välkommen hem, den femte delen i Ninni Schulmans populära serie om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund, är en drabbande kriminalroman om revansch och försoning.

En sensommardag får Magdalena Hansson en inbjudan till en återträff med sin högstadieklass. Tanken är att de ska sova i klassföreståndarens sommarstuga, precis som de gjorde en helg i nian. De ska äta och umgås och gå på spökvandring i skogen. Precis som då.

Magdalena känner bara olust. De senaste veckorna har hon blivit utsatt för grovt näthat och hon skulle mycket hellre tillbringa helgen tillsammans med Petter, som äntligen är hemma från Norge där han numera jobbar. Men eftersom en av klasskamraterna idag är musiker och dokusåpakändis åker hon dit för att göra ett reportage till Värmlandsbladet.

På festen faller alla tillbaka i gamla mönster. Allting spårar ur och Magdalena blir kvar mitt i kaoset. Sent på kvällen hittas en av klasskamraterna brutalt mördad. Dagen efter hittas ännu en person i klassen död på Hotell Monica. Tillvägagångssätten verkar helt olika, men det måste väl ändå vara samma gärningsman? Vilket är i så fall motivet? Och finns det fler i klassen som är i fara?

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sarja:

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

14h 7min

Sivua:

404

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

17.8.2016

Äänikirjan kustantaja:

Bonnier Audio

ISBN Äänikirja:

9789176512005

E-kirjan kustantaja:

Bokförlaget Forum

ISBN e-kirja:

9789137148106

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Välkommen hem – Äänikirja, E-kirja

Bra bok

Erica