Vallan viehätys / Lumihuippujen romantiikkaa

Vallan viehätys / Lumihuippujen romantiikkaa

Tietoa kirjasta

Vallan viehätys
Senaattorin poika Brady Marshall työskenteli isänsä kampanjatoimistossa, oli tottunut vallan linnakkeisiin ja tiesi miten politiikassa piti toimia, jos mieli saada muutoksia aikaan. Aspyn Breedlove oli kasvanut hippikommuuneissa ja tottunut erilaisiin vaikuttamisen muotoihin. Hän ei ollut menettänyt toivoaan, että planeetta pelastuisi.

Eräänä päivänä mielenosoituksen lopuksi Brady ja Aspyn päätyvät samoihin käsirautoihin. Aspyn palkataan Marshallin vaalikampanjaan ja hänen tuore positiivisuutensa otetaan ilolla vastaan. Aspynkin sopeutuu työhön ja hyväksyy vallan viehätyksen, jos sitä käytetään oikein. Mutta voiko idealismi pelastaa ja liittää kaksi maailmaa yhteen?

Lumihuippujen romantiikkaa
Crystal Broussard – entinen huippulaskettelija, leski ja pienen koululaisen, Philippen, äiti – oli muuttanut takaisin vanhempiensa luo Coloradoon ja yritti luoda siellä itselleen ja pojalleen uutta elämää. Alpeille oli jäänyt Broussardin suku ja aivan liian houkutteleva Crystalin miesvainajan veli Raoul, joka myös oli leski.

Broussardin perheessä oli koettu jo riittämiin onnettomia jouluja. Raoul päätti koota perheen yhteen ja lähti hakemaan Crystalia ja Philippeä suvun luo joulunviettoon. Philippe jumaloi setäänsä ja syttyi aivan uuteen eloon suvun seurassa. Samoin tuntui käyvän Crystalille, mutta kuinka sallittua nautinto elämästä ja sen iloista olisikaan?

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vallan viehätys / Lumihuippujen romantiikkaa