Valmenna onnistumaan.NYT- Mika D. Rubanovitsch, Ben Furman

Arvostelu 4
5h 30min
bookCoverFor

Yhteenveto

Coaching for Success "Vaatii itsekuria astua valmentajan saappaisiin ja päättää tehdä omasta ja muiden elämästä parempaa. Nykyään puhutaan paljon uupumisesta ja työn ilon menetyksestä. Mutta miten selättää stressi ja löytää työssä onnellisuus? Vallitseeko työpaikallasi valitus- vai toivomuskulttuuri? Ja ennen kaikkea: näetkö miten kehittää omia heikkouksiasi? Aina ei löydy valmentajaa, joka vastaa näihin kysymyksiin ja ratkaisee haasteet puolestasi. Tämän kirjan tarkoitus on auttaa Sinua löytämään oma sisäinen valmentajasi ja ottamaan askel kohti parempaa elämää.

Tämän kirjan avulla opit ratkaisukeskeisesti rakentamaan tulevaisuutta ilman jatkuvaa negatiivisuutta tai asioiden loputonta vatvomista. Opit keskustelemaan rakentavasti ja antamaan palautetta niin, ettei johdettavasi, työkaverisi tai puolisosi suutu. Hyödyt uusista taidoistasi niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Aloita jo tänään!"

VALMENNA ITSEÄSI JA MUITA: • oppimaan ja motivoimaan • ratkaisemaan ongelmat luovasti • antamaan kritiikkiä rakentavasti • siirtymään valittamisesta rakentamiseen • priorisoimaan ja hallitsemaan energiaa • tekemään päätöksiä vellomisen sijaan • selättämään stressi ja johtamaan muutosta

”Tosi hyvä kirja. Oikeasti erilainen!”

- Tomi Hilvo, toimitusjohtaja

”Tässä kirjassa ei märehditä juttuja, jotka ovat takanapäin, vaan mietitään, mitä on edessä. Kirjan lukemalla kannustava ilmapiiri löytyy helposti. Kun itse onnistuu, osaa valmentaa muitakin onnistumaan.”

- Annika Rak, toimitusjohtaja, Cambridge Ohjelma

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 30min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.9.2014

Äänikirjan kustantaja:

OY Imperial Sales AB

ISBN Äänikirja:

9789526761985

© OY Imperial Sales AB (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Valmenna onnistumaan.NYT – Äänikirja

Todella hyvä kirja jokaiselle esimiehelle/-naiselle.

Jari

Hyvä!

Niina

Helppo kuunneltava ja hyvin selitetty asiat. Lukijalla on miellyttävä ääni ja sopivasti eläytymistä.

Susanna

Olisi ollut mukavampi kuunnella, kun keskusteluosiot olisi lukenut kaksi eri henkilöä.

Kirsi