Valmennatko vaikuttavasti? Kirja valmentajalle, esihenkilölle ja HR-ammattilaiselle

- Mikko Ojanen

Arvostelu 4
6h 9min
144 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Oletko valmentaja, esihenkilö tai HR-ammattilainen? Haluatko uusia eväitä valmennustyösi tueksi? Jos vastaat myöntävästi ja suhtaudut muutoksen tekemiseen avoimella asenteella, tämä kirja on sinulle.
Iso osa yritysvalmennuksesta on hyödytöntä, kun siinä saadut opit ja taidot eivät kerta kaikkiaan siirry osaksi arjen tekemistä. Kirja herättelee lukijan ajattelemaan muutoksen tekemistä yritysmaailmassa uusista ja erilaisista näkökulmista. Se opettaa rakentamaan vaikuttavamman lähi- tai etävalmennuksen mutta jättää paljon oivaltamisen varaa myös lukijalle itselleen.
Valmentajalle kirja tarjoaa lisäarvoa palveluiden kehittämiseen, esihenkilö saa painetestattuja valmennuksentyövälineitä työn tueksi ja HR-ammattilainen saa toimivan näkemyksen valmennusten suunnitteluun ja toteutukseen. Kirjan teemat herättävät kiinnostusta varmasti myös urheiluvalmentajissa, opettajissa ja muissa kehittämistyön ammattilaisissa.
KTM, KM Mikko ”OJ” Ojanen on yritysvalmentaja ja opettaja, ja hän on valmentavan työotteen edelläkävijöitä Suomessa. Hänen perustamansa valmennus- ja muutosyritys Kaswu Oy tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutumisen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa raikkaalla twistillä, perusasioita kunnioittaen. Yritys myös tutkii ja kehittää työvälineitä analogisen ja digitaalisen oppimisen tueksi kaikille oppimisesta kiinnostuneille.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

6h 9min

Sivua:

144

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.1.2021

Äänikirjan kustantaja:

Kaswu Oy

ISBN Äänikirja:

9789529436880

E-kirjan kustantaja:

Kaswu Oy

ISBN e-kirja:

9789529436873

© Kaswu Oy (Äänikirja)

© (E-kirja)