Valonöörit- Frank Martela

Arvostelu 4.4
8h 18min
207 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Uuden suomalaisen filosofian airut Frank Martela perkaa vetävästi elämäntaito-oppaiden takana olevia filosofioita ja tarjoaa oman, kansainvälisillä areenoilla treenatun näkemyksensä merkityksellisen elämän rakentamiseksi.

Kirja ammentaa niin itämaisesta ja länsimaisesta filosofiasta kuin tuoreimmista psykologisista tutkimuksista. Kirjan ytimen muodostavat omakohtaiset havainnot, ja tarinat tieteen ja taiteen huipputekijöiden arjesta. Kirja edustaa kansainvälisesti nousussa olevaa science help -kirjallisuutta, jotka pyrkivät pinnalla olemaan yhtä helposti lähestyttäviä kuin self help -kirjat, mutta joiden konepellin alta paljastuu vankka tieteellinen pohja. Kirjan punainen lanka on pyrkimys ymmärtää sitä, mikä tekee elämästämme hyvän, onnellisen ja merkityksellisen.

Valonöörit on väkevän näkemyksellinen tietopaketti, jonka tehtävänä on saada lukija ajattelemaan uudella tavalla niitä valintoja, joita päivittäin tekee. Martela kirjoittaa filosofisesti, mutta tarjoaa punnittuja, konkreettisia ajatuksia parantaa elämän laatua.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 18min
Sivut:
207
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.6.2020
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512421244
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512099634

© Gummerus (Äänikirja)

© Gummerus (E-kirja)