Valonöörit

Sisäisen motivaation käsikirja

- Frank Martela

Arvostelu 4.4
8h 18min
207 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Uuden suomalaisen filosofian airut Frank Martela perkaa vetävästi elämäntaito-oppaiden takana olevia filosofioita ja tarjoaa oman, kansainvälisillä areenoilla treenatun näkemyksensä merkityksellisen elämän rakentamiseksi.

Kirja ammentaa niin itämaisesta ja länsimaisesta filosofiasta kuin tuoreimmista psykologisista tutkimuksista. Kirjan ytimen muodostavat omakohtaiset havainnot, ja tarinat tieteen ja taiteen huipputekijöiden arjesta. Kirja edustaa kansainvälisesti nousussa olevaa science help -kirjallisuutta, jotka pyrkivät pinnalla olemaan yhtä helposti lähestyttäviä kuin self help -kirjat, mutta joiden konepellin alta paljastuu vankka tieteellinen pohja. Kirjan punainen lanka on pyrkimys ymmärtää sitä, mikä tekee elämästämme hyvän, onnellisen ja merkityksellisen.

Valonöörit on väkevän näkemyksellinen tietopaketti, jonka tehtävänä on saada lukija ajattelemaan uudella tavalla niitä valintoja, joita päivittäin tekee. Martela kirjoittaa filosofisesti, mutta tarjoaa punnittuja, konkreettisia ajatuksia parantaa elämän laatua.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

8h 18min

Sivua:

207

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.6.2020

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512421244

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512099634

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Valonöörit – E-kirja, Äänikirja

En kuunnellut loppuun. Mielestäni epäsopivalla lukijalla oli varmasti myös tekemistä asian kanssa, mutta pidin teosta hyvin ärsyttävänä. Paikoiteillen toki hyvää pohdintaa, ajatuksia herättäviä tehtäviä ja huomioita, mutta fiilis oli kuitenkin enemmän ”pöhinä self-help” kirjan puolella kuin omaa mieltäni rauhoittavana/kasvattavana. Muita arvosteluja katsoessa olen toki selvä vähemmistö joka näin koki, mutta itse en suosittelisi tätä teosta.

Auri

Paras lukemani kirja aikoihin. Hyviä näkökulmia, joita tehtävät täydensivät.

Mari

Oli kyllä ajatuksia herättävä 👌

Anssi

Ok

Alpo