Vankilapäiväkirja – Kiirastuli – Osa II- Jeffrey Archer

Arvostelu 4
9h 30min
190 Sivut
Prison Diaries
bookCoverFor

Yhteenveto

Vuonna 2001 poliitikko ja bestseller-kirjailija Jeffrey Archer joutui vankilaan väärän valan antamisesta. Vietettyään ensimmäiset päivät pahamaineisessa Belmarshin vankilassa hänet siirrettiin Waylandiin. Vaikka Waylandin maine ei ole yhtä karu kuin Belmarshilla, Archer joutuu jälleen etsimään paikkaansa vankilan hierarkiassa sekä tutustumaan vaarallisiin vankeihin. Seurana on myös mieltä jäytävä tylsyys, jota ei pääse pakoon. Muistelmissaan Archer kertoo sympaattisesti mutta rehellisesti henkilökohtaisista kokemuksistaan sekä järjestelmästä, joka on lähellä murtumispistettään. u000B

"Vankilapäiväkirja – osa 2" on Archerin totuudenmukainen päiväkirja Waylandissa vietetystä ajasta. Se on jatkoa teokselle "Vankilapäiväkirja – osa 1 – Helvetti".

Kirjailija Jeffrey Archer joutui vankilaan vuonna 2001 väärän valan antamisesta. "Vankilapäiväkirjat" on Archerin vahva ja jännittävä selonteko niistä kahdesta vuodesta, jotka hän suoritti nelivuotisesta tuomiostaan vankilan seinien sisällä.

Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Ala-Kokko
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
9h 30min
Sivut:
190
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726487633
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726487060

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)

What other people think

Reviews of Vankilapäiväkirja – Kiirastuli – Osa II – Äänikirja, E-kirja

🙂

Kari

Poikkeuksellinen.

Toisenlainen näkökulma vankilaelämään - päiväkirjanomainen. Kykeni säilyttämään mielenkiintonsa. Teksti hyvää.

Veli-Matti