Vankilapäiväkirja – Taivas – Osa III- Jeffrey Archer

Arvostelu 4
12h 35min
262 Sivut
Prison Diaries
bookCoverFor

Yhteenveto

Kirjailija ja poliitikko Jeffrey Archer tuomittiin vuonna 2001 vankilaan väärän valan antamisesta. Tuomion alkuajat Archer vietti Belmarshin ja Waylandin vankiloissa.

Trilogian kolmannessa osassa Archer on juuri saapunut North Sea Campin avovankilaan suorittamaan loput tuomiostaan. Pahamaineisten Belmarshin ja Waylandin jälkeen North Sea Camp tuntuu suorastaan ihanalta paikalta. Siinä missä Belmarshissa heräsi aamuisin saksanpaimenkoirien haukkumiseen, täällä vanki herää ulkona huutavien lokkien ääniin. Archer on jo 61-vuotias ja edessä on jälleen oman paikan hakeminen vankilayhteisössä. Sellin hän jakaa murhasta tuomitun miehen kanssa. Kuinka Archerilla mahtaa tällä kertaa käydä?

"Vankilapäiväkirja – Taivas – osa 3" päättää Archerin hurjan vankilatrilogian.

Kirjailija Jeffrey Archer joutui vankilaan vuonna 2001 väärän valan antamisesta. "Vankilapäiväkirjat" on Archerin vahva ja jännittävä selonteko niistä kahdesta vuodesta, jotka hän suoritti nelivuotisesta tuomiostaan vankilan seinien sisällä.

Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Ala-Kokko
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
12h 35min
Sivut:
262
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726487626
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726487077

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)

What other people think

Reviews of Vankilapäiväkirja – Taivas – Osa III – E-kirja, Äänikirja

😘

Kari