Varjo – Operaatio Bravo Alfa

Arvostelu 4.2
8h 14min
179 Sivua
Varjo
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

VARJO - tiedustelun erikoisryhmä, jota ei virallisesti ole edes olemassa.

Ajankohtaisuudessaan hyytävä vakoilutrilleri puolustusvoimien huippusalaisen tiedustelujaoston toiminnasta tilanteessa, jossa koko Euroopan turvallisuus on uhattuna.

Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa terroriuhan ensimmäistä kertaa historiassa ylimmälle tasolle koko Euroopassa.

Salaamissyistä tilanteen ratkaisemiseksi joudutaan käyttämään Varjoa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa. Suomalainen tiedustelu ja Varjo toimivat yhdessä eri maiden tiedustelun ja terrorismintorjuntayksiköiden kanssa. Suomi on kuitenkin avainasemassa, kun Eurooppaa ravistelevasta kriisistä etsitään kuumeisesti ulospääsyä.

– Kuka tätä balettia oikein johtaa? Sutela kysyi.

Müller oli selvästi odottanut tätä kysymystä ja vastaus tulikin heti. Valtio, jonka hän mainitsi, ei ollut yllätys kenellekään huoneessa olijalle…

Sutela veti vähän henkeä. Juttu alkoi muuttua aina vain raskaammaksi. Tämä ei tosiaankaan koskenut enää vain Suomea. Tässä oli koko Eurooppa mukana.

Ville Kaarnakari on toiminut strategiasuunnittelijana viestinnän maailmassa. Sotilasarvoltaan hän on reservin majuri. Kirjailija on palvellut myös rauhanturvaajana Lähi-Idässä. Hän on tullut tunnetuksi ennen kaikkea sotatrillereistään, joissa kuvitteelliset tapahtumat on taitavasti sijoitettu todellisten historiallisten tapahtumien kehyksiin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Sarja:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

8h 14min

Sivua:

179

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

Minerva

ISBN Äänikirja:

9789523759466

E-kirjan kustantaja:

Minerva

ISBN e-kirja:

9789523759459

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Varjo – Operaatio Bravo Alfa –
E-kirja, Äänikirja

👍🏻

Kaisa

Mukaansa tempaava äänikirja, jossa toisiasiat ja fiktio hämärtyy. Kannattaa ehdottomasti kuunnella äänikirjana.

Ari

Hyvää remeksen korviketta!

Heikki

👍👍

Julius