Varjoja menneisyydestä

- Torill Thorup

Arvostelu 3.7
6h 22min
128 Sivua
Inga Svartdal
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Vuosi 1888, Norja. Eräänä kylmänä talviyönä nuori nainen synnyttää tyttären, mutta menehtyy itse synnytyksessä. Lapsen isä, Kristian Svartdal, jää surun murtamana yksin lapsensa kanssa. Kahdeksantoista vuotta myöhemmin tuosta lapsesta on kasvanut nuori nainen, Inga, joka on kuin äitinsä peilikuva. Isä ei ole kuitenkaan koskaan antanut tyttärelleen anteeksi sitä, että menetti vaimonsa.

Vaikka elämä Svartdalin sukutilalla onkin raskasta ja työntäyteistä, on Ingalla syytä myös iloon ja onneen. Kunnes isä päättää naittaa tyttärensä Nielsille, joka voisi ikänsä puolesta olla Ingan isoisä. Tilannetta ei paranna se, että Inga rakastuu mystiseen nuorukaiseen, jota hän ei voi saada mielestään.

Norjalaisen Torill Thorupin kirjoittama 12-osainen kirjasarja seuraa nuoren Inga Svartdalin dramaattista elämää, jota varjostaa pakkoavioliitto, sukujen väliset vanhat kaunat ja likaiset salaisuudet. Kaiken keskellä voimakasluontoinen Inga saa kuitenkin kokea myös intohimoisen kielletyn rakkauden.

Varjoja menneisyydestä on Inga Svartdalista kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Nuanxed/Juuso Sallinen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

6h 22min

Sivua:

128

Kielet:

suomi

Julkaistu:

11.1.2023

Äänikirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN Äänikirja:

9789180513166

E-kirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN e-kirja:

9789180513951

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Varjoja menneisyydestä – E-kirja, Äänikirja

Aiheena mielenkiintoinen (sukujen salaisuuksia) mutta jotenkin "naistenlehtimäinen" tarina ja loppu kuten saippuasarjoissa: "jatkuu seuraavassa jaksossa".

Sini

Hyvä kirja!

Raija

Mielenkiintoinen, mukaansa tempaava.Pakko kuunnella jatko-osiakin.

Tuija

Ok

Irene