Varjot. Kirja 1. Helähdys
  

  Tulossa oleva kirja

Äänikirja: 16.9.2021

E-kirja: 16.9.2021

Jaa kirja    

Tontut liikkuvat vain pimeässä.

Pete tekee kohtalokkaan vaihtokaupan pelastaakseen ystävänsä. Mitä menetät, kun luovut varjostasi? Trillerimäisessä seikkailussa joulun myytti paljastuu aivan erilaiseksi kuin kukaan on kuvitellut.

Pete Valo on epätoivoinen. Sara, hänen paras ja ainoa ystävänsä, on sairas, eikä parannuskeinoa ole. Viimeisenä keinonaan 13-vuotias Pete kuiskaa toiveensa tavaratalon joulupukin korvaan. Hän saa lupauksen, että Sara paranee, mutta vain yhdellä ehdolla: Peten on annettava vastalahjaksi varjonsa. Se ei kuulosta paljolta, mutta on enemmän kuin kukaan on osannut kuvitella.

Kansainvälisesti menestyneen tekijäkaksikon Timo Parvelan ja Pasi Pitkäsen uutuussarjassa Tolkien ja Nesbø kohtaavat. Jännittävä seikkailu vie halki lumen ja jään kohti pohjoista Aurorian valtakuntaa, jossa varjonparsija Uudit selvittää, mitä joulupukille oikein on tapahtunut.

Timo Parvelan ja kuvittaja Pasi Pitkäsen menestyksekäs yhteistyö alkoi Ella ja kaverit -sarjojen rinnalle syntyneestä Pate-lastenkirjasarjasta ja jatkui Kepler62-avaruusseikkailussa. Nyt huippukaksikko yhdistää jälleen taitonsa!

Kirkkonummelainen Timo Parvela on yksi palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoistamme kautta aikojen, ja hänet tunnetaan laajasti myös ulkomailla. Parvelan teoksia on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, joita on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli 2 miljoonaa kappaletta.

Näytä lisää