Varkaan jäljillä (e-äänikirja)

Varkaan jäljillä (e-äänikirja)

Tietoa kirjasta

Lemmikkisi on turvassa! Pet Agents ratkoo mysteerit.

Scifi-herkkuja ja pörröisiä lemmikkejä yhdistävän sarjan toinen osa koukuttaa kouluikäiset.

Kati-e on itsenäinen nörttityttö, joka rakastaa eläimiä yhtä palavasti kuin elektroniikkaa ja koodausta. Alkuun Kati-e autteli lemmikkiasioissa lähinnä naapureita ja tuttuja, mutta kun apua alettiin pyytää yhä kauempaa, hän päätti rakentaa itselleen lentävän robottiapulaisen, Ti-botin. Pet Agents - lemmikkiagentit - oli syntynyt!

Kati-elle alkaa sadella yhteydenottoja oudoista tapahtumista: lähiseudun kodeista on kadonnut tavaraa. Nokkela parivaljakkomme aloittaa salapoliisityön, joka osoittautuu hurjan jännittäväksi.

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Lemmikkiseikkailuja löytyy omasta takaa: Kaarlojen eläinrakkaaseen perheeseen kuuluvat neljän pojan lisäksi koirat Kira ja Patu sekä kissat Kiki, Milu, Repe ja Sulo. Uudessa, vauhdikkaassa Pet Agents -sarjassa on jokaiselle jotakin - se tempaa mukaansa niin eläinrakkaat kuin nörtit. Helppolukuisissa kirjoissa on sopivasti tekstiä ja runsas nelivärikuvitus. Sarjan seuraava kirja, Kadonnut kenttä, ilmestyy keväällä 2020!

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Varkaan jäljillä (e-äänikirja)